By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

JOHN TALABOT СТАРТИРА НОВ VINYL ONLY ЛЕЙБЪЛ

Details

Artists:
,

Labels:
,

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

John Talabot ще стартира нов vinyl only лейбъл в края на този месец. HVNX ще оперира като подлейбъл на Hivern Discs, който има доста добра репутация още с основаването си през 2008.

HVNX ще издава по-неконвенционална електронна музика, като основния акцент ще пада върху techno жанра и хардуерните изпълнения. Всеки рилийз на лейбъла ще бъде придружен от ксерокопирана книжка съдържаща mood board, върху която ще бъдат отбелязани настроението и вдъхновението на артиста по време процеса на работа върху парчетата.

HVNX ще стартира на 29-ти април, когато излиза и първата плоча. Тя ще бъде нещо като мини албум на испанеца Bep Kororoti, новият псевдоним на Alejandro Rodríguez, до сега по известен ни като Kresy. HVNX-100 ще съдържа 7 парчета създадени на живо и записани на момента.

More from bassline.bg

DRUMCODE ПРАЗНУВА 20 ГОДИНИ С A-SIDES 5

5-тата част на A-Sides компилацията на Drumcode ще отбележи 20 годишният юбилей на лейбъла. Изданието ще се появи през август. Компилацията излиза ежегодно от 2012 насам и включва нови парчета на артисти от лейбъла или млади и прохождащи продуценти.