JOHN TALABOT СТАРТИРА НОВ VINYL ONLY ЛЕЙБЪЛ

Details

Artists:
,

Labels:
,

John Talabot ще стартира нов vinyl only лейбъл в края на този месец. HVNX ще оперира като подлейбъл на Hivern Discs, който има доста добра репутация още с основаването си през 2008.

HVNX ще издава по-неконвенционална електронна музика, като основния акцент ще пада върху techno жанра и хардуерните изпълнения. Всеки рилийз на лейбъла ще бъде придружен от ксерокопирана книжка съдържаща mood board, върху която ще бъдат отбелязани настроението и вдъхновението на артиста по време процеса на работа върху парчетата.

HVNX ще стартира на 29-ти април, когато излиза и първата плоча. Тя ще бъде нещо като мини албум на испанеца Bep Kororoti, новият псевдоним на Alejandro Rodríguez, до сега по известен ни като Kresy. HVNX-100 ще съдържа 7 парчета създадени на живо и записани на момента.

More from bassline.bg

STEPHAN PANEV – OBSCURED (VIDEO VERSION)

Obscured е част от новия албум на Stephan Panev – Night Shift Cases, който излезе на 4-ти април през KOMPONENTI. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18257&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

avatars-000154928308-ezdypl-t500x500
Damian Lazarus – Live At Sonar Festival 2017

Damian Lazarus – Live At Sonar Festival 2017

Запис от сета на Damian Lazarus от Sonar by Day на тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=22550&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);