By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

JIRO

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

Понастоящем Jiro живев във Варна и се занимава с уеб. Фен е на екстремните спортове и outdoor заниманията като цяло. Музиката тече буквално във вените му, но никога DJ не е било повече от хоби за него. Рядко залага на стиловете като тематика на изявите му. Смята, че всичко е въпрос на време, място и хора. Извървял е първите си стъпки в рейв културата в България и до ден днешен пази жив интереса към електронната музиката във всичките й форми. Почитател е на deep house и dub techno, но често разнообразява с класически house, funk и disco. Предизвикателство за него са комбинациите от стилове в търсене на отпечатъка на всеки момент изобразен в звук.

За траклиста:
За микса се спрях на Move D – Marshmellow Boots (отнесено и замечтано), John Talabot – Sunshine (нажежава със заряда на слънчева светлина) и Johny Cruz – French Odyssey (и нещо за въображението).

More from bassline.bg

GEORGE EVE

Георги Иванов a.k.a. George Eve e от София и открива страстта си към електронната музика още през 1997 година. Няколко години по-късно се озовава в легендарния клуб Indigo, а страстта му се превръща в мания.

REVIEW: MODERAT – III

За тези, които не са запознати, Moderat са група съставена от една част Apparat (Sascha Ring) и две части Modesеlektor (Gernot Bronsert и Sebastian Szary). И двата берлински проекта винаги са ни харесвали, но според нас най-хубавото от брака между двете e, че уцелват точната комбинация между отнесената меланхолия на Apparat, на моменти дразнещо напомняща на Tom York и брилянтните електронни (понякога доста шумни) бийтове на Modesеlektor. Резултата може да бъде обобщен с две противоречащи си думи - меланхолична еуфория.