By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Jeff Mills с нов албум в края на март

Details

Artists:

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Още през януари във Facebook профила си, Jeff Mills ни тийзна с кратко инфо относно предстоящият му нов албум – Planets. Концепта на албума бе представен като “electornic classical”, който има за цел да отдаде почит към саундтрака на The Planets на Gustav Holst от 1916 година. Вече са ясни и повечето детайли около новия албум на Mills.

Planets ще излезе на CD и Blue-Ray диск, като CD версията ще съдържа 9 парчета, а Blue-Ray версията – двойно повече. 9-те парчета носят заглавията на планетите в слънчевата система, а останалите 9, които ще бъдат включени в Blue-Ray изданието, са допълнителни транзиции отговарящи на разстоянията между всяка от планетите, които самият Mills нарича Loop Transits.

Албумът ще излезе през лейбъла на Jeff Mills – Axis, който през 2017 отбелязва своя 25 годишен юбилей. Освен с предстоящото си LP, поводът ще бъде отбелязан и с радиошоуто на Moxie по NTS Radio, който в 4 поредни епизода ще разрови архивите на лейбъла през годините. Първата част, можете да слушате тук. В началото на годината Axis представиха и новият си уебсайт.

Planets на Jeff Mills ще излезе официално на 24-ти март от Axis.

More from bassline.bg

METODI HRISTOV – THAT’S NORMAL EP (NMW087)

След успеха на ремикса му върху парчето The Essence Of House на Josh Butler издание на Noir Music, Metodi Hristov се завръща в лейбъла на Noir с три нови парчета събрани в самостоятелното му EP That’s Normal.