JEFF MILLS В НОВИЯ АЛБУМ НА JEAN-MICHEL JARRE

Новият албум на Jean-Michel Jarre – Electronica Vol 2: The Heart Of Noise ще се появи през май и ще съдържа редица колаборации между които такива с Pet Shop Boys, Primal Scream, Jeff Mills, Siriusmo, The Orb, Sebastien Tellier, Cyndi Lauper и Hans Zimmer.

Албумът е своеобразно продължение на миналогодишното му LP – Electronica 1: The Time Machine и има за цел да разкаже историята на електронната музика през погледа на французина от момента, в който е започнал да я прави до сега. Подбора на колаборатори разбира се, не е случаен. Това са имена, на които самият Jarre се възхищава заради приносът им към жанра и са били извор на вдъхновение за него през годините.

Electronica Vol 2: The Heart Of Noise ще съдържа общо 18 парчета и ще излезе на 6-ти май от Sony Music International. Французинът ще направи ексклузивна премиера на албума и новото си live шоу по време на тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона, като това ще бъде единственото му шоу на територията на Испания.

More from bassline.bg

PANTHERA KRAUSE – STONITH (OFFICIAL VIDEO)

STONITH на Panthera Krause е включено в едноименното EP на германеца, и е третото EP от каталога на лейбъла Riotvan. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=22148&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

GRANDBROTHERS – BEYOND ELECTRONIC MUSIC

Комбинацията между класическа и електронна музика, става все по-популярна в последните няколко години. Ако сте от редовните ни читатели, то със сигурност познавате работата и творчеството на David August.

Talaboman – Safe Changes

John Talabot и Axel Boman представят официално видео към парчето им Safe Changes включено в албумът The Night Land на съвместният им проект Talaboman издание на R&S Records.