By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

JED REX

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Мирослав Николов a.k.a. Jed Rex се влюбва в електронната музика на много млада възраст и започва да композира собствени парчета. Живеейки две години в Берлин той бива силно повлиян от клубния живот и house културата. Започва да прави собствена house продукция и още първите му парчета биват издaдаени. Две от парчетата му разбиват класациите и достигат второ и осмо място в Swiss Dance Chart Top 100. Дълбоките звуци и опияняващите мелодии със сигурност правят сетовете му отличаващи се и привличащи вниманието на модерното и младо общество.

За траклиста:
Сетът ми се състои от авторска музика, както и от актуални парчета пасващи на стилът ми. Включил съм парчета на артистите Dark Sky, Nick Nikolov и Throwing Snow. Момчетата от Dark Sky наистина ми направиха много добре впечатление, след като ги подгрявах на тяхно парти – добра музика със страхотно шоу. Другите две парчета също допадат много на вкуса и стила ми, затова ги включих в микса си.

Facebook / SoundCloud / Twitter

More from bassline.bg

Midland-2
Midland – Essential Mix 20.02.2016

Essential Mix of the year 2016: Midland

2016 безспорно бе успешна за британеца Harry Agius по-известен като Midland. Цяла година се наслаждавахме на различни негови миксове от различни фестивали и събития и разбира се Essential Mix-а му, който бе излъчен в края на февруари по BBC Radio 1.

e9b3e749-7832-4145-83b5-383ab43e6cf0
Cerrone – Live at Sonar Festival 2017

Cerrone – Live At Sonar Festival 2017

Пълен запис на едночасовият концерт на disco легендата Cerrone на SonarClub сцената през втората вечер на Sonar by Night от тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона.