Безсъници в Приморско с Metropolis

24-часовия underground gathering на Metropolis – Insomnia се задава през август на Perla Beach в Приморско. Това ще е и третото събитие от поредицата Metropolis 20, под чийто знак най-големият techno промоутър у нас празнува 20 годишнината си през 2016.

На 6-ти август, main stage-a ще се разтресе под techno звуците на хедлайнерите Monika Kruse, Julian Jeweil и Sasha Carassi. След 8 сутринта на 7-ми август най-издръжливите ще продължат да се забавляват и на beach stage-a, който ще работи чак до 20:00 часа. Традиционно, подкрепа от родна страна ще окажат Metropolis DJs.

Миналата година, Alan Fitzpatrick и Ilario Alicante буквално направиха безсънна нощта за жителите и гостите на Приморско, а полицията се намеси в ранните сутрешни часове, принуждавайки организаторите временно да намалят децибелите. Това допълнително подсили усещането за един истински рейв, а най-големите фенове търпеливо изчакаха изгрева.

Тази година събитието ще се проведе със съдействието на община Приморско. Отново ще има безплатен транспорт от автогарата до плаж Перла. Предварителната продажба на билети за Insomnia 2016 стартира от понеделник, 30-ти май в мрежата на Eventim, като първите 200 билета ще бъдат на промоционална цена от 28 лв.

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

Takeover 2016 с Danny Howells и Konrad Black

Празненствата по случай новата 2016 се очертават истински празник за почитателите на електронната музика. Danny Howells и Konrad Black ще превземат пулта на Yalta Club Takeover в 9-тото поред събитие от серията 10 Years Special на Yalta Club и ще бележат поредния голям момент в историята на Takeover.