By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

INKASI

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

Inkasi е DJ, който започва развитието си в София, но от няколко години се подвизава в Женева, Швейцария. В партньорство с DJ Dubkutz, водят емисия за bass музика в популянро Женевско on-line радио. Страстен фен на amen breaks и силните бас линии, стилът на Inkasi е силно повлиян от Jungle културата, като често варира от garage/2step през breakbeat, grime, footwork и, разбира се, нови разновидности на jungle музиката. Има множество изяви на открито и закрито както в България, така и в Швейцария.

За траклиста:
Като цяло миксът е доста спонтанен и еклектичен. Започвам с един много любим мой трак на Wookie – Down on me от далечната 1999. В микса има още парчета на Benton – The Callin’, Flava D – Hold On и един Om Unit ремикс на Machinedrum – Gunshotta. Това са тракове на предишни участници в Horizon Festival, които харесвам и пасват префектно на моя стил.

Facebook / SoundCloud

More from bassline.bg

HARRYUP

harryUp винаги е обичал музиката, особено електронната и особено счупения ритъм. Така си живее дълги години, докато в един момент му писва да чака някой друг да пусне от “неговите”

PHON.O – MERCURIAL (VIDEO VERSION)

Поредното видео към парче на Phon.O Mercurial e част от предстоящото EP на германеца – Afterglow, което ще се появи с още две парчета на 1-ви април през Tectonic Recordings.