By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

INFINITY INK С НОВО ПАРЧЕ И АЛБУМ

Details

Artists:

Labels:

Миналата вечер Annie Mac направи премиера на новият трак на дуото Infinity Ink (Ali Love и Luca C) – Too Strong. Официалният рилийз на парчето е предвиден за 25-ти март от Different Recordings.

Too Strong бележи началото на нова глава в кариерата на Infinity Ink, въпреки че ако трябва да сме съвсем честни, парчето не се различава от всичко, което дуото е правило до сега. Дори появата му след повече от 2 години мълчание от страна на Ali Love и Luca C, не беше достатъчно основание да сме особено развълнувани. Парчето ще се появи в EP с ремикс от Phil Moffa, а дуото обещава и още няколко сингъла впоследствие.

Все пак парчето е част от новият договор, който двамата са подписали с Different Recordings, подразделението за електронна музика на независимият гигант [PIAS] group, който всъщност изиграва огромна роля при старта на кариерите на артисти като 2ManyDJs, Adele, Aphex Twin, Arctic Monkeys, Moby, Muse, Nick Cave and the Bad Seeds, Oasis, Texas, Gossip, The Prodigy и други. Договорът на Infinity Ink с Different Recordings включва и издаването на албум през 2016, подробностите около който все още не са ясни.

Договорът им обаче, е по-либерален и Infinity Ink ще стартират лятно мини турне през април под шапката на досегашният им дом – Hot Creations, чиято кулминация ще бъде през лятото и някои от големите музикални фестивали.

More from bassline.bg

EMIKA – FLASHBACKS (OFFICIAL VIDEO)

Flashbacks e заглавното парче от предстоящото ново EP на Emika. EP-то ще съдържа още 2 нови трака. Flashbacks и Total включват вокали от Michaela Srumova, която взе участие и в последният албум на Emika –