By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Huxley с EP за Last Night On Earth на Sasha

Details

Artists:
,

Labels:

В края на февруари ще се появят 3 нови парчета от британецът Huxley за лейбъла на Sasha – Last Night On Earth. EP-то ще носи заглавието на пилотния трак Terra и ще излезе под новия псевдоним на Huxley – Martinet.

Новото алтерего на Huxley – Martiner, ще представя на аудиторията по-мелодичнa и synth ориетнирана techno продукция, като дебютът му е тъкмо предстоящото EP. Освен трите нови парчета, в Terra EP ще бъде и включен ремикс от Thermalbear.

Terra EP на Martinet ще се излезе официално на 24-ти февруари от лейбъла на Sasha – Last Night On Earth. Full stream на заглавното парче, може да чуете от плеъра по-горе.

More from bassline.bg

6115585
Derrick Carter – Live at Sonar Festival 2017

Derrick Carter – Live At Sonar Festival 2017

Пълен запис от близо двучасовия сет на Derrick Carter от тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона. Derrick Carter се изяви на SonarPub сцената преди Nina Kraviz в първата вечер на Sonar by Night.

ЧУЙТЕ НАЙ-ДЪЛГИЯТ TECHNO ТРАК В СВЕТА

Преди известно време, едно пародийно видео осмиващо безкрайните набирания и брейкдауни на EDM-а, взриви интернет и социалните мрежи. Въпросът, който всички си задаваха тогава бе When will the bass drop?