By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

HRISTO ILIEV

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

xperimental е проект на Христо Илиев. Той се занимава с електронна музика от 2011 година. От 2015 е студент в Нов Български Университет, специалност Музика – Компютърно и Електронно Музициране в класа на проф. Симо Лазаров. Насочен е към твърдото, мелодично techno звучене с изразителни перкусии и тежки бас линии.

Disclaimer: Христо Илиев участва в конкурса с артистичният си псевдоним xperimental. В страницата си той е представен с истинското си име, тъй като Facebook и Twitter блокират думата “xperimental” в линковете, заглавието и мета таговете, което прави невъзможно споделянето на микса му в социалните мрежи и гласуването за него чрез Like бутона.

За траклиста:
В микса съм използвал тракове на Zenker Brothers, Randomer и KiNK.

Facebook / SoundCloud / Mixcloud

More from bassline.bg

PITT

Георги Иванов с артистичния псевдоним PitT е на 24 години от Кърджали. Музиката и в частност techno-то е всичко за него.

DENSE & PIKA – EDGING FORWARD (OFFICIAL VIDEO)

Adam Beyer представи видео реализация към Edging Forward на Dense & Pika. Парчето е включено в 4-траковото EP Calf на британското дуо за Drumcode, което ви представихме преди дни.

Takeover with Anja Schneider

function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=27639&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);