By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

HORIZON FESTIVAL 2016 DJ MIX CONTEST – STAGE 2

Първият етап от DJ Mix конкурса приключи. Журито ще избира от 52 микса.

Details

Promoters:

Приемането на заявки за участие в Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest приключи. В следващите 2 седмици жури определено от организаторите на фестивалът ще определи победителят, който ще получи възможността да представи свой DJ set по време на Horizon Festival 2016 в Банско през март с покрити разноски и ще разпредели поощрителните награди – 1 брой Ableton Kontroler Novation Launchpad и 2 двойни паса за фестивала, измежду всички участници. Имената на победителите в състезанието ще обявим на 15-ти февруари 2016 /понеделник/ в 12:00 часа на страницата на contest платформата тук.

NAGRADI

В двумесечния срок, през който конкурса бе отворен за заявки, получихме общо 52 микса в почти всеки един музикален жанр представен на Horizon Festival – house, techno, drum’n’bass, funk, soul, freestyle, reggae, hip-hop, breakbeat и други. В контеста се включиха хора с различен професионален или любителски бекграунд, но с обща страст към музиката. Миксовете на всички участници, можете да слушате тук.

Horizon Festival се провежда ежегодно през март в Банско и е един от най-бързо развиващите се музикални фестивали в Европа. През 2016, Horizon Festival се завръща за своето четвърто, още по-вълнуващо издание в Банско от 12-и до 18-и март. В продължение на шест дни посетителите ще могат да изпитат удоволствието от зимните спортове, съчетано с възможността да чуят редица от любимите си музикални жанрове, заедно с изпълнения на живо от над 100 артисти, сред които световни имена като Âme, Nina Kraviz, KiNK, Levon Vincent, Goldie, John Talabot, Lady Leshurr, Congo Natty и други. Повече за фестивала може да откриете тук или в официалната Facebook страница Horizon Festival.

More from bassline.bg