By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

HONEY НА KATY B ИЗЛИЗА В КРАЯ НА АПРИЛ

Details

Artists:

Labels:

Както ви съобщихме по-рано, новият албум на британската певица Katy B ще носи заглавието Honey. Албумът ще съдържа 13 парчета и ще се появи на 29-ти април през Rinse FM и Virgin EMI.

През декември се появи preview на първото парче от албума – Calm Down в колаборация с Floating Points и Four Tet. Вече е факт и заглавното парче Honey, което пък е съвместно с Kaytranada.

Първоначалната информация около албума бе, че той ще е изцяло колаборативен. Вече са ясни и имената на всички колаборатори, с които Katy B е работила по Honey. Major Lazer, Jamie Jones, Kate Simko, Kaytranada, Gorgon City, Mr. Mitch, Wilkinson, Sasha Keable, Chris Lorenzo, Hannah Wants и други са част от продуцентския екип работили върху парчетата. Novelist, Craig David, D Double E и Tinie Tempah пък се включват като гост-артисти.

Honey ще съдържа и два трака съвместно с Geeneus, който е един от главните виновници за успешната кариера на Katy B и някои от големите й хитове през годините.

More from bassline.bg

ПОРЕДЕН РЕСТАРТ ЗА RENAISSANCE И ПОРЕДИЦАТА ИМ

Renaissance стартира през 1992 като клубна вечер в Mansfield, Англия, движена от Geoff Oakes. Събитията начело със Sasha, са в основата на успеха на бранда, и нещата съвсем естествено еволюират с лейбъл и култовата микс поредица Renaissance The Mix Collection.

BLAZE – LOVELEE DAE (BICEP REMIX)

Дългочакания ремикс върху Lovelee Dae на Blaze от дуото Bicep е вече факт в профила им в SoundCloud. Ремиксът ще излезе и с dub версия на 26-ти август през лейбъла им Feel My Bicep.

DENSE & PIKA – I-DJ PODCAST BY I-D VICE

Британското дуо Dense & Pika със специален подкаст за поредицата на i-D Vice – i-DJ Podcast. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=17550&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);