By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Hercules & Love Affair с нов албум през 2017

Details

Artists:
,

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Проекта на Andy Butler – Hercules & Love Affair се завръща в светлините на прожекторите с новината за предстоящ нов албум и пилотния трак от него Controller.

Последният албум на Hercules & Love Affair – The Feast of the Broken Heart излезе през 2014 и безспорно все още има изключително влияние, сигурни сме, не само върху нас. И днес твърдо заставаме зад всяка дума в ревюто ни за един от най-дорите албуми за 2014, така че определено сме адски ентусиазирани от новината за предстоящото LP на Andy Butler и компания.

Това, което е известно до момента за новия албум на Hercules & Love Affair е, че албума ще се появи през американския лейбъл Big Beat Records в рамките на настоящата 2017 година. Част от вокалистите на проекта като Rouge Mary и Stef Gustaph, които взеха участие в предния албум ще вземат участие и в новия.

Новината за албума дойде и с full stream на пилотния трак Controller, чийто вокали се изпълняват от фронтмена на The Horrors – Faris Badwan и можете да чуете от плеъра по-горе. Пред The Fader, Andy Butler казва, че парчето е вдъхновено от скорошното му сблъскване с grime естетиката на осемдесетарският pop.

More from bassline.bg