By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Hercules & Love Affair с нов албум през 2017

Details

Artists:
,

Labels:

Проекта на Andy Butler – Hercules & Love Affair се завръща в светлините на прожекторите с новината за предстоящ нов албум и пилотния трак от него Controller.

Последният албум на Hercules & Love Affair – The Feast of the Broken Heart излезе през 2014 и безспорно все още има изключително влияние, сигурни сме, не само върху нас. И днес твърдо заставаме зад всяка дума в ревюто ни за един от най-дорите албуми за 2014, така че определено сме адски ентусиазирани от новината за предстоящото LP на Andy Butler и компания.

Това, което е известно до момента за новия албум на Hercules & Love Affair е, че албума ще се появи през американския лейбъл Big Beat Records в рамките на настоящата 2017 година. Част от вокалистите на проекта като Rouge Mary и Stef Gustaph, които взеха участие в предния албум ще вземат участие и в новия.

Новината за албума дойде и с full stream на пилотния трак Controller, чийто вокали се изпълняват от фронтмена на The Horrors – Faris Badwan и можете да чуете от плеъра по-горе. Пред The Fader, Andy Butler казва, че парчето е вдъхновено от скорошното му сблъскване с grime естетиката на осемдесетарският pop.

More from bassline.bg

FRANK WIEDEMANN ОТ AME СЪС САМОСТОЯТЕЛНО EP

Frank Wiedemann от немското дуо Âme ще издаде първото си самостоятелно EP Moorthon на 18-ти март през Innervisions. Frank, който поема live участията на Âme, е част и от дуото Howling заедно с австралийският вокалист Ry X, с който през 2015 издадоха цял албум озаглавен Sacred Ground за Monkeytown Records и си спечелиха не само много нови фенове, но и редица участия по някои от най-големите фестивали в Европа, между които и тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона.

TIGA B2B DANNY DAZE – TIGA NON STOP AT XOYO

Двучасовият b2b сет на Tiga и Danny Daze от XOYO резидентството на Tiga от 16-ти април. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19043&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);