By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Hercules & Love Affair с нов албум през 2017

Details

Artists:
,

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Проекта на Andy Butler – Hercules & Love Affair се завръща в светлините на прожекторите с новината за предстоящ нов албум и пилотния трак от него Controller.

Последният албум на Hercules & Love Affair – The Feast of the Broken Heart излезе през 2014 и безспорно все още има изключително влияние, сигурни сме, не само върху нас. И днес твърдо заставаме зад всяка дума в ревюто ни за един от най-дорите албуми за 2014, така че определено сме адски ентусиазирани от новината за предстоящото LP на Andy Butler и компания.

Това, което е известно до момента за новия албум на Hercules & Love Affair е, че албума ще се появи през американския лейбъл Big Beat Records в рамките на настоящата 2017 година. Част от вокалистите на проекта като Rouge Mary и Stef Gustaph, които взеха участие в предния албум ще вземат участие и в новия.

Новината за албума дойде и с full stream на пилотния трак Controller, чийто вокали се изпълняват от фронтмена на The Horrors – Faris Badwan и можете да чуете от плеъра по-горе. Пред The Fader, Andy Butler казва, че парчето е вдъхновено от скорошното му сблъскване с grime естетиката на осемдесетарският pop.

More from bassline.bg

ALBUM REVIEW: JESSY LANZA – OH NO

През 2013, Jessy Lanza издаде дебютният си албум Pull My Hair Back, който бързо бе забелязан от критиците, първоначално защото LP-то бе издание на британският лейбъл Hyperdub.

The xx – I Dare You

Новото видео на The XX, към парчето I Dare You от албума им I See You издание на Young Turks. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=22579&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);