By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Heidi – Sounds of Sonar 2017

heidi
Heidi – Sounds of Sonar 2017
Details

Artist:

Title:

Sounds of Sonar 2017

Release date:

08.04.2017

Source:

Sonar Festival

И тази година, някои от DJ-ите, които харесваме от line-up-a на тазгодишното издание на Sonar Festival представят свои миксове в очакване на най-голямото му издание през юни в Барселона. Първа е Heidi с традиционната й house и jackin’ house селекция.

More from bassline.bg

Gorgon City представят Kingdom в София

Тази година, София е част от световното турне на британското дуо Gorgon City. Те ще застанат зад пулта на столичния Carrusel Club на 25-ти февруари, за да представят вторият си албум Kingdom и музиката, която обичат с extended DJ сет.

ENZO SIRAGUSA – IN SESSION FOR MIXMAG

Едночасов запис от сета на Enzo Siragusa в The Lab LDN на Mixmag представен в рубриката им In Session. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=17314&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);