By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

HARRYUP

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

harryUp винаги е обичал музиката, особено електронната и особено счупения ритъм. Така си живее дълги години, докато в един момент му писва да чака някой друг да пусне от “неговите” парчета и решава да стане DJ. Това се случва в далечната 2006 година – годината, в която купува първите си CDJ-ки и започва да миксира сериозно у дома. Като момче с изграден вкус не му е трудно да намери стила си, след което всичко е въпрос на тренировки, желание и време. В края на 2006, е поканен да стане част от серията партита SUGAR Free и в последствие Disconnect. Благодарение на тези партита в края на 2007 година, Хари е забелязан от единствената и до ден днешен, организация с breakbeat насоченост в България – BREAKALICIOUS и с радост става част от нея. Oт тогава до сега Хари не спира да се занимава с тази своя страст и е делял една сцена с артисти като A.Skillz, Stanton Warriors, DeeKline, Wizard, Ed Solo, SLYDE, Nick Thayer, Wardian, MKM & GBX, Freestylers, Lady Waks, Mesmer и много други.

За траклиста:
В началото имах идея само за един от продуцентие и парчето което ще включа. Разбира се KiNK с breakbeat микса на Pocket Piano. Перфектно начало за целия сет! До тук добре… За съжаление не са много артистите в моя стил, които са гостували на фестивала и се наложи да отворя списъка с имената от миналите години… И така след дълго чудене реших! Втория артист ще е Low Steppa с The Redoom – едно много силно bassline парче излязло съвсем скоро. И за капак UK бандата Sly-One. Добре че миналия август издадоха парче за Punks (лейбъла на Stanton Warriors), което имах и така бях готов. В микса има още 19 трака. Тях оставям на вашия коментар. Като цяло всички са сравнително нови и от най-разнообразни и качествени breakbeat продуценти от цял свят.

Facebook / SoundCloud / Mixcloud

More from bassline.bg

INKASI

Inkasi е DJ, който започва развитието си в София, но от няколко години се подвизава в Женева, Швейцария. В партньорство с DJ Dubkutz, водят емисия за bass музика в популянро Женевско on-line радио.

Panthera Krause – Stonith

STONITH на Panthera Krause е включено в едноименното EP на германеца, и е третото EP от каталога на лейбъла Riotvan. (function(){var XHR = ( "onload" in new XMLHttpRequest() ) ?