Halloween 2016 с Mark Knight и MC Gee

Най-доброто Halloween парти по традиция е в Yalta Club. Тази есен, обаче, духовете на Halloween се пробуждат на нова, по-голяма локация. За първи път в нощта на 31-ви октомври те ще излязат извън Yalta Club, за да обсебят Inter Expo Center. Кодовата дума за достъп до грандиозното шоу на страха е FREAK, а превъплъщението в различни чудати образи е силно препоръчително. За саундтрака на вечерта ще се погрижат Mark Knight и гласа на Sensation – MC Gee.

Freak шоуто ще се разгърне на площ от 1700 кв.м, а необикновените същества и техният антураж ще изпълват всеки сантиметър в Inter Expo Center. Най-добрите, тематично преобразени гости, част от тазгодишното freakshow, ще получат поощрение. Страхът, анормалното и чудатото ще са честно срещан мотив, a всичко това ще се допълва от музиката на любимия на много Mark Knight, който пристига с приковаващия глас MC Gee.

Събитието е част от специалната 10-годишнина на клуба, в която се връщаме към онези златни години на Yalta Club. Билетите са в предварителна продажба на цена от 40 лв. в мрежата на Eventim, OMV и Yalta Club. Налични са и ограничен брой ВИП пропуски на цена от 50 лв.

Бъди там като в доброто старо време, като за последно!

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

More from bassline.bg

4 години Soul Fiction със Zepherin Saint

Колкото по-малко дни остават до края на лятото, толкова по-горещи стават те. Парти настроението също се увеличава правопропорционално. Лято 2015 бе белязано от много и за наше щастие разнообразни събития, които със сигурност доказват тезата, че електронната музика не е само house и techno, а едно широко понятие, което стимулира не само краката, но и духа.

Yalta Club Opening с Loco Dice през декември

На 3-ти декември Yalta Club отваря отново вратите си за клубни събития и артисти от световна величина. След финалното за Room 1 парти през януари с Ricardo Villalobos, съдбата на клуба не бе особено ясна, а с настъпването на новия парти сезон от септември, липсата на Takeover събитията в програмата на клуба подсили неяснотата още повече, a и е все така силно осезаема за клубния живот в столицата..