Halloween 2016 с Mark Knight и MC Gee

Най-доброто Halloween парти по традиция е в Yalta Club. Тази есен, обаче, духовете на Halloween се пробуждат на нова, по-голяма локация. За първи път в нощта на 31-ви октомври те ще излязат извън Yalta Club, за да обсебят Inter Expo Center. Кодовата дума за достъп до грандиозното шоу на страха е FREAK, а превъплъщението в различни чудати образи е силно препоръчително. За саундтрака на вечерта ще се погрижат Mark Knight и гласа на Sensation – MC Gee.

Freak шоуто ще се разгърне на площ от 1700 кв.м, а необикновените същества и техният антураж ще изпълват всеки сантиметър в Inter Expo Center. Най-добрите, тематично преобразени гости, част от тазгодишното freakshow, ще получат поощрение. Страхът, анормалното и чудатото ще са честно срещан мотив, a всичко това ще се допълва от музиката на любимия на много Mark Knight, който пристига с приковаващия глас MC Gee.

Събитието е част от специалната 10-годишнина на клуба, в която се връщаме към онези златни години на Yalta Club. Билетите са в предварителна продажба на цена от 40 лв. в мрежата на Eventim, OMV и Yalta Club. Налични са и ограничен брой ВИП пропуски на цена от 50 лв.

Бъди там като в доброто старо време, като за последно!

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

beb4c412-0df4-4c76-af1c-d7d361359452
Fiorious – Future Romance EP

Fiorious – Future Romance EP

Following the acclaimed I’m Not Defeated, Bronx-born singer-songwriter Fiorious returns to Glitterbox for his latest release, Future Romance. An artist that represents the dawning of a new chapter of Glitterbox talent, described by Mixmag as “a specialist in stirring emotions,” Fiorious’ indelible vocals make him a vital new force in dance music.