By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

GREGOR TRESHER С НОВ АЛБУМ В КРАЯ НА МАЙ

Details

Artists:

Labels:

Базираният във Франкфурт, Германия DJ и продуцент Gregor Tresher обяви детайли около предстоящият си 5-ти албум. Tой ще се казва Quiet Distortion и ще съдържа 12 парчета. Албумът ще се появи на 30-ти май през лейбълът му Break New Soil.

Quiet Distortion излиза три години след последният му дългосвирещ рилийз – Nightcolors от 2013. Единственото парче, което вече е издавано като самостоятелно EP е Goliath. Останалите са чисто нови продукции.

С този албум искам да намеря точния баланс между вайба на някои от по-ранните ми продукции и онoва съвременно techno звучене, което обичам да пускам в сетовете си. Не искам обаче и да стоя на едно ниво, но и да се развивам като музикант. Целта, която съм си поставил е да направя нещо, което ще остане във времето.

В албумът влиза и парчето Depend, което играе централна роля в сетовете на Tresher в последно време и което ще бъде официално издадено с излизането на Quiet Distortion.

More from bassline.bg

THE TECHNO LEGENDS WALL OF SOUND

Сайтът technolyf.com събира на едно място култови миксове и любими парчета на легендарни имена от techno жанра. The Techno Legend Sound of Wall е своебразна стена на techno славата, представяща звученето на 125 артиста от последните 30 години.