By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

GREGOR TRESHER С НОВ АЛБУМ В КРАЯ НА МАЙ

Details

Artists:

Labels:

Базираният във Франкфурт, Германия DJ и продуцент Gregor Tresher обяви детайли около предстоящият си 5-ти албум. Tой ще се казва Quiet Distortion и ще съдържа 12 парчета. Албумът ще се появи на 30-ти май през лейбълът му Break New Soil.

Quiet Distortion излиза три години след последният му дългосвирещ рилийз – Nightcolors от 2013. Единственото парче, което вече е издавано като самостоятелно EP е Goliath. Останалите са чисто нови продукции.

С този албум искам да намеря точния баланс между вайба на някои от по-ранните ми продукции и онoва съвременно techno звучене, което обичам да пускам в сетовете си. Не искам обаче и да стоя на едно ниво, но и да се развивам като музикант. Целта, която съм си поставил е да направя нещо, което ще остане във времето.

В албумът влиза и парчето Depend, което играе централна роля в сетовете на Tresher в последно време и което ще бъде официално издадено с излизането на Quiet Distortion.

More from bassline.bg

RICHIE HAWTIN – LIVE AT SONAR FESTIVAL 2016

Запис на специалния dotUP сет на Richie Hawtin В Барселона, ден преди официалния старт на Sonar Festival 2016. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19373&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

avatars-000154928308-ezdypl-t500x500
Damian Lazarus – Live At Sonar Festival 2017

Damian Lazarus – Live At Sonar Festival 2017

Запис от сета на Damian Lazarus от Sonar by Day на тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=22550&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);