By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

GIORGIO MORODER СЕ ЗАВРЪЩА В CASABLANCA RECORDS

Details

Artists:

Labels:

76 годишния disco пионер Giorgio Moroder се завръща в Casablanca Records. Casablanca е един от лейбълите дефинирали disco музиката, а днес е част от Republic Records/Universal Music Group.

Moroder е подписал договор за нов албум с лейбъла, който през 1977 издава култовотo I Feel Love на Donna Summer – един от многото хитове продуцирани от Moroder. Casablanca стои и зад редица албуми на легендата, между които From Here To Eternity, Love’s In You, Love’s In Me и E=MC².

“Някак си ми се струва правилно. Чувствам се като у дома си.” казва Moroder. “Вълнувам се, че ще мога да представя нови парчета, и че ще мога да работя със семейството на Casablanca. Casablanca от тук до вечността.”

Moroder се завърна в светлините на прожекторите през 2014 с участието си в албума Random Access Memories на Daft Punk, a миналата година издаде и самостоятелен албум – Déjà Vu.

Подробностите около новия албум все още не са ясни.

Via Resident Advisor

More from bassline.bg

THE CHEMICAL BROTHERS – C-H-E-M-I-C-A-L

Новото видео на The Chemical Brothers към парчето C-h-e-m-c-a-l което се появи на 4-ти ноември от Virgin EMI. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=21008&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

Justice – Fire

Fire на Jusitce е първото клипирано парче от новия албум на дуото Woman, kойто излезе на 18-ти ноември от Ed Banger Records / Because Music.