By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

GIORGIO MORODER СЕ ЗАВРЪЩА В CASABLANCA RECORDS

Details

Artists:

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

76 годишния disco пионер Giorgio Moroder се завръща в Casablanca Records. Casablanca е един от лейбълите дефинирали disco музиката, а днес е част от Republic Records/Universal Music Group.

Moroder е подписал договор за нов албум с лейбъла, който през 1977 издава култовотo I Feel Love на Donna Summer – един от многото хитове продуцирани от Moroder. Casablanca стои и зад редица албуми на легендата, между които From Here To Eternity, Love’s In You, Love’s In Me и E=MC².

“Някак си ми се струва правилно. Чувствам се като у дома си.” казва Moroder. “Вълнувам се, че ще мога да представя нови парчета, и че ще мога да работя със семейството на Casablanca. Casablanca от тук до вечността.”

Moroder се завърна в светлините на прожекторите през 2014 с участието си в албума Random Access Memories на Daft Punk, a миналата година издаде и самостоятелен албум – Déjà Vu.

Подробностите около новия албум все още не са ясни.

Via Resident Advisor

More from bassline.bg

EMIKA – FLASHBACKS (OFFICIAL VIDEO)

Flashbacks e заглавното парче от предстоящото ново EP на Emika. EP-то ще съдържа още 2 нови трака. Flashbacks и Total включват вокали от Michaela Srumova, която взе участие и в последният албум на Emika –