By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

GERD JANSON МИКСИРА 89-ТАТА ЧАСТ НА FABRIC

Details

Artists:

Labels:

Promoters:

19-ти август е датата, на която ще се появи 89-тата част на компилацията Fabric, миксирана от disco магьосника Gerd Janson.

В микса си Janson е включил, парчета които обича да пуска в сетовете си в последните няколко месеца, както и някои ексклузивни и предстоящи релийзи. Собственикът на лейбъла Running Back стартира микса с Todd Terje – Snooze 4 Love (Luke Abbott Remix), а оставащите 15 парчета идват от John Talabot, Boddika & Joy Orbison, Caribou, Nick Höppner и други.

Ексклузивните включвания идват тъкмо от Talabot с нов едит на парчето му Voices, Shan с The City Never Sleeps, Boddika & Joy Orbison със Severed Seven и Prins Thomas Diskomiks версията на парчето Sun на Caribou, което всъщност дава и големия финал на микса.

Fabric 89 включва още ремикси от Catz ‘N Dogz, The Black Madonna и Glenn Underground. Парчетата можете да преслушате тук.

More from bassline.bg

DOLAN BERGIN – RESIDENT ADVISOR PODCAST 522

522-рата част от подкаст сериите на Resident Advisor е миксирана от Dolan Bergin, човекът зад UK парти поредиците The Hydra и Electric Minds и виновникът за първото гостуване на Ame в Банско по време на Horizon Festival 2013.