By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

GEORGE TARGET

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

Вирусът познат като “електронна музика” удря Георги Ташев преди пуберитета да успее и от тогава не може да намери лек, но пък симптомите се множат. Един от тях го кара да си купи миксер, след което става съучастник в епидемията плъзнала покрай него. Определя “заболяването” си като коварно, но в същото време го кара да бъда себе си, да изразява чувствата и вярванията си в най-чистата им форма. С времето се научил да притъпява болката и да изцежда само силните положителни емоции. Точно тогава решава, че трябва да зарази повече хора и за щастие се натъква на bassline.bg и конкурса на Horizon Festival.

За траклиста:
Изпълних условията стриктно, а Alex Arnout feat. Tyree Cooper – One Nation бе първото от тях. От този момент нататък условията се превърнаха във възможности. Вокалът перфектно описва това, което следва: “This is my chance to enhance the flexibility of the dances on the floor. This is my House!” KiNK – Rachel – няма как в списъка да фигурира такъв артист и той да не бъде включен в сета ми, мисля че тук има просто едно обяснение и то е KiNK. Mark Jenkyns – Moola – продуцирайки за един от любимите ми лейбъли, бях убеден че ще се вмести перфектно в композицията за един унасящ край, който всеки път ме праща в Близкия Изток.

More from bassline.bg

IO (MULEN) – TO THE UKNOWN EP (APOLLONIA18)

Едноименният лейбъл на френското трио Apollonia отдавна е еталон за качествен house – факт, доказан през последните години както със собствените рилийзи на Dan Ghenacia, Dyed Soundorom и Shonky, така и с тези на перфектно подбраните от тях артисти.