By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

GEORGE TARGET

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Вирусът познат като “електронна музика” удря Георги Ташев преди пуберитета да успее и от тогава не може да намери лек, но пък симптомите се множат. Един от тях го кара да си купи миксер, след което става съучастник в епидемията плъзнала покрай него. Определя “заболяването” си като коварно, но в същото време го кара да бъда себе си, да изразява чувствата и вярванията си в най-чистата им форма. С времето се научил да притъпява болката и да изцежда само силните положителни емоции. Точно тогава решава, че трябва да зарази повече хора и за щастие се натъква на bassline.bg и конкурса на Horizon Festival.

За траклиста:
Изпълних условията стриктно, а Alex Arnout feat. Tyree Cooper – One Nation бе първото от тях. От този момент нататък условията се превърнаха във възможности. Вокалът перфектно описва това, което следва: “This is my chance to enhance the flexibility of the dances on the floor. This is my House!” KiNK – Rachel – няма как в списъка да фигурира такъв артист и той да не бъде включен в сета ми, мисля че тук има просто едно обяснение и то е KiNK. Mark Jenkyns – Moola – продуцирайки за един от любимите ми лейбъли, бях убеден че ще се вмести перфектно в композицията за един унасящ край, който всеки път ме праща в Близкия Изток.

More from bassline.bg

Floorplan
Floorplan – Essential Mix 27.05.2017

Floorplan – Essential Mix 27.05.2017

Floorplan a.k.a. Robert Hood & Lyric доставят най-новия Essential Mix излъчен на 27-ми май в ефира на BBC Radio 1. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=22434&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);