By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

FULLY SLICK

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

Александър Рашков, известен още под псевдонима Fully Slick, предлага една интригуваща смесица от мoдeрнo електронно звучене, примесено с класически елементи от house и disco музиката. Засиленият му интерес към винила през последните години му помага да създаде характерния за него стил. Fully Slick има участия в няколко по-значими събития като Earthdance 2010 в София, фестивала Fun City във Варна, както и в някои от по-значимите клубове във Варна. Той е победител от конкурса на Radio Nova – Get Famous 4, където получи възможността да представи свой сет в Yalta Club, София и на фестивала EXIT 2015 в Нови Сад, Сърбия.

За траклиста:
Започвам сета си с парче на Crazy P – Changes, в ремикс на единият от членовете на групата Hot Toddy, което чух за първи път в сет на Severino от Horse Meat Disco. Пускал съм това парче неколкократно и то винаги е било приемано много позитивно на дансинга. Избрах Rachel на KiNK, защото това е тракът с който го открих преди 6 години. То много ми напомня за електронната музика в зората си. За това и следващото парче It’s You на ESP е от този период (1986). Завършвам с Come Down на Nick Nikolov, което открих преди време в един от сетовете на Moon Boots, и тогава за мен беше голяма изненада, че Nick всъщност е българин, а парчето звучи толкова различно с разчупения си аранжимент и завладяващ водещ семпъл. Всеки трак, който съм включил в микса носи своята уникалност и ми е направил силно впечатление, когато съм го слушал в други сетове. За това се надявам, че съм предложил нещо различно и всеки запален по хубавата house музика ще намери по нещо за себе си в този микс.

Facebook / Mixcloud

More from bassline.bg

RIVA STARR – DEFINITION OF SOUND REMIXES PT. 1

Противно на критиката, която безапелационно оплю последния албум на Riva Starr, слагайки му определения като “unimaginative” и “predictable”, това лято парчетата от него властваха и продължават да властват на дансинга.

CRISTOPH – BALANCE SELECTIONS PODCAST 026

Cristoph миксира 26-тата част от подкаст поредицата Selections на австралийския лейбъл Balance Music. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19867&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);