fbpx

Halloween Full Treat с Patrice Baumel в Koncept Space

Patrice Bäumel дебютира в София на 31-ви октомври /четвъртък/ в Koncept Space.

В нощта на 31-ви октомври, “Trick or Treat” ще бъде най-често задавания въпрос. Момчетата от Koncept Space обаче, ни обещават само и единствено “treat” в приятната атмосфера на клуба и в лицето на специалният им гост – Patrice Bäumel.

Дългогодишен резидент на легендарния амстердамски клуб Trouw, с издания за лейбъли като Afterlife, Kompakt, Crosstown Rebels, Get Physical, K7, Diynamic, Turbo, My Favorite Robot и Anjunadeep, с миксове за една от любимите ни поредици от последните две десетилетия – Balance и авторитетния Essential Mix на BBC Radio 1, завършил школата за таланти на Red Bull Music Academy. Това накратко е професионалната биография на родения в Германия и базиран в Амстердам DJ и продуцент Patrice Bäumel, без разбира се, да изброяваме многобройните му участия по цял свят в близо 20 годишната му кариера.

Patrice Baumel

Сетовете му са изпълнени с много енергия, чувство за приключение и задоволяващи и тялото и съзнанието. Самият той определя звученето си като “techno за пораснали”. Още когато го чухме за пръв път преди 10-тина годинни в Trouw, Patrice Bäumel зае почетнo място в сърцата ни и заслужено присъствие в bassline.bg от тогава насам.

Сигурни сме, че дебюта на Bäumel в София е значимо събитие не само за нас, при все че към него в нощта на Хелоуин ще се присъедини още един специален гост, който засега организаторите от Koncept Space пазят в тайна. Line-up-a за вечерта допълват JVDB и Philip Chernikov.

Halloween с Patrice Bäumel, Secret Guest, Philip Chernikov и JVDB е на 31-ви октомври /четвъртък/ в Koncept Space, София. Началото е в 21:00 часа. Билети можете да закупите от Resident Advisor или на място.

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

VA – Dots And Pearls 5

To celebrate the turn of the year, Cocoon Recordings presents us with the fifth edition of the Dots And Pearls anthology, which has been offering us an exclusive glimpse into Cocoons treasure trove of demos at irregular intervals since 2011.

Chromatics – Shadow (Twin Peaks OST)

Chromatics представят официално видео към парчето Shadow, включено в предстоящият саундтрак към третия сезон на Twin Peaks, който се очаква да излезе през септември 2017 от Italians Do It Better.