Halloween Full Treat с Patrice Baumel в Koncept Space

Patrice Bäumel дебютира в София на 31-ви октомври /четвъртък/ в Koncept Space.

В нощта на 31-ви октомври, “Trick or Treat” ще бъде най-често задавания въпрос. Момчетата от Koncept Space обаче, ни обещават само и единствено “treat” в приятната атмосфера на клуба и в лицето на специалният им гост – Patrice Bäumel.

Дългогодишен резидент на легендарния амстердамски клуб Trouw, с издания за лейбъли като Afterlife, Kompakt, Crosstown Rebels, Get Physical, K7, Diynamic, Turbo, My Favorite Robot и Anjunadeep, с миксове за една от любимите ни поредици от последните две десетилетия – Balance и авторитетния Essential Mix на BBC Radio 1, завършил школата за таланти на Red Bull Music Academy. Това накратко е професионалната биография на родения в Германия и базиран в Амстердам DJ и продуцент Patrice Bäumel, без разбира се, да изброяваме многобройните му участия по цял свят в близо 20 годишната му кариера.

Patrice Baumel

Сетовете му са изпълнени с много енергия, чувство за приключение и задоволяващи и тялото и съзнанието. Самият той определя звученето си като “techno за пораснали”. Още когато го чухме за пръв път преди 10-тина годинни в Trouw, Patrice Bäumel зае почетнo място в сърцата ни и заслужено присъствие в bassline.bg от тогава насам.

Сигурни сме, че дебюта на Bäumel в София е значимо събитие не само за нас, при все че към него в нощта на Хелоуин ще се присъедини още един специален гост, който засега организаторите от Koncept Space пазят в тайна. Line-up-a за вечерта допълват JVDB и Philip Chernikov.

Halloween с Patrice Bäumel, Secret Guest, Philip Chernikov и JVDB е на 31-ви октомври /четвъртък/ в Koncept Space, София. Началото е в 21:00 часа. Билети можете да закупите от Resident Advisor или на място.

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

d9cd91d6-7cbb-42b6-a89a-eab6284ad1c5
Mark Broom – Voice EP

Mark Broom – Voice EP

Mark Broom’s had an incredible year so far with releases on the likes of Rekids, Edit Select, Frame Of Mind and Snatch, as well as remixes of Floorplan (EPMmusic), Mighty Mouse (Glitterbox) and Kristin Velvet (Knee Deep In Sound) amongst others.

SBTRKT – Save Yourself (animated short)

Кратко анимирано видео закодирало някои визуални елементи от всички досегашни албуми на SBTRKT и ще бъде водещ елемент във визуалната част от новия проект на британеца Save Yourself.