Halloween Full Treat с Patrice Baumel в Koncept Space

Patrice Bäumel дебютира в София на 31-ви октомври /четвъртък/ в Koncept Space.

В нощта на 31-ви октомври, “Trick or Treat” ще бъде най-често задавания въпрос. Момчетата от Koncept Space обаче, ни обещават само и единствено “treat” в приятната атмосфера на клуба и в лицето на специалният им гост – Patrice Bäumel.

Дългогодишен резидент на легендарния амстердамски клуб Trouw, с издания за лейбъли като Afterlife, Kompakt, Crosstown Rebels, Get Physical, K7, Diynamic, Turbo, My Favorite Robot и Anjunadeep, с миксове за една от любимите ни поредици от последните две десетилетия – Balance и авторитетния Essential Mix на BBC Radio 1, завършил школата за таланти на Red Bull Music Academy. Това накратко е професионалната биография на родения в Германия и базиран в Амстердам DJ и продуцент Patrice Bäumel, без разбира се, да изброяваме многобройните му участия по цял свят в близо 20 годишната му кариера.

Patrice Baumel

Сетовете му са изпълнени с много енергия, чувство за приключение и задоволяващи и тялото и съзнанието. Самият той определя звученето си като “techno за пораснали”. Още когато го чухме за пръв път преди 10-тина годинни в Trouw, Patrice Bäumel зае почетнo място в сърцата ни и заслужено присъствие в bassline.bg от тогава насам.

Сигурни сме, че дебюта на Bäumel в София е значимо събитие не само за нас, при все че към него в нощта на Хелоуин ще се присъедини още един специален гост, който засега организаторите от Koncept Space пазят в тайна. Line-up-a за вечерта допълват JVDB и Philip Chernikov.

Halloween с Patrice Bäumel, Secret Guest, Philip Chernikov и JVDB е на 31-ви октомври /четвъртък/ в Koncept Space, София. Началото е в 21:00 часа. Билети можете да закупите от Resident Advisor или на място.

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

1b89438c-9bbc-4bf0-a72b-9ae795d7cbab
P.Leone – The Genesis Of A Flower EP

P.Leone – The Genesis Of A Flower EP

E-Missions co-founder P.Leone returns to Radio Slaves’ Rekids Special Projects dropping four high grade techno cuts. Known for releasing on labels such as Work Them Records and his own co-run E-Missions, P.Leone has firmly become of the most exciting artists within the inner circles of driving underground music.