Full Circle & That Divine представят TSOB

В първата част от новия парти сезон, Full Circle и That Divine обединияват сили за събитие посветено на почитателите на ъндърграунд денс музиката. Изборът за неговата концепция става ясен още щом погледнем имената на гост артистите. Те ще ни запознаят отблизо с Белгийската електронна сцена на родна земя.

Концепцията

Всичко започва от един документален филм озаглавен TSOB (The Sound of Belgium). Веднага разбрахме, че белгийците са впечатляващо горди с тяхната електронна музика, както и трябва да бъде, тъй като именно това е техния автентичен саунд. Много преди да се появи електронната музика във вида, в който я познаваме, белгийците са танцували на механични и автоматични звуци. Ако се върнем назад във времето ще открием, че тогава Ибиза и Белгия не са се различавали особено. Наблюдава се еднаква музикална бленда и същото желание за разнообразие. Единствената разлика е, че чрез музиката на Ибиза чуваш слънцето, а чрез музиката на Белгия – дъждът. Тъкмо това е и онази частица, която бихме искали да донесем в България. Частица от подобна по размери на България страна, която освен всичко да ни възпита в любов към електронната музика.

DJ-ите

Целта ни бе да съберем на едно място артисти, които имат широко влияние на сцената и прохождащи таланти.

DkА, артист добре познат на родната аудитория от участията му на Meadows In The Mountains и в Tell Me Bar, доказал се с рилийзи за лейбъли като Mobilee, Get Physical и много други. Live сета му на 14-ти ноември е нещо, което не трябва да пропускате.

Роден и израстнал в Белгийската столица, Nathan Øye отдавна е една от най-активните фигури на белгийската електронна сцена, отдаден изцяло на това да усъвършенства звученето си, с редица запомнящи се сетове и рилийзи. Резидент на Fuse и собственик на лейбъла Echoes.

Lunår е резидент на една от най-голeмите парти организация в Белгия – ABSTRKT с буукинг включващ имена, като Levon Vincent и Motor City Drum Ensemble. Не пропускайте да чуете един от последните му сетове от Ampere в Антверпен.

Денят

На 14-ти ноември, Creative Hall в София, ще стане домакин на това дългочакано събитие, добавяйки един индустриален поглед към столицата към вече вълнуващата комбинация от електронна музика, мода и визуализации.

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg