By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

FRANK WIEDEMANN ОТ AME СЪС САМОСТОЯТЕЛНО EP

Details

Artists:
,

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Frank Wiedemann от немското дуо Âme ще издаде първото си самостоятелно EP Moorthon на 18-ти март през Innervisions.

Frank, който поема live участията на Âme, е част и от дуото Howling заедно с австралийският вокалист Ry X, с който през 2015 издадоха цял албум озаглавен Sacred Ground за Monkeytown Records и си спечелиха не само много нови фенове, но и редица участия по някои от най-големите фестивали в Европа, между които и тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона. Самостоятелното му EP Moorthon ще съдържа 3 парчета и ще се появи всеки момент от Innervisions – лейбълът, който той рънва заедно с Dixon и Kristian Beyer – другата половина от Âme, който поема DJ сетовете им.

12″ рилийз ще съдържа само 2 парчета, а дигиталното издание ще съдържа бонус трак – Moorthon I. До официалната поява на EP-то можете да чуете preview-та на парчетата тук.

More from bassline.bg

ПОРЕДЕН РЕСТАРТ ЗА RENAISSANCE И ПОРЕДИЦАТА ИМ

Renaissance стартира през 1992 като клубна вечер в Mansfield, Англия, движена от Geoff Oakes. Събитията начело със Sasha, са в основата на успеха на бранда, и нещата съвсем естествено еволюират с лейбъл и култовата микс поредица Renaissance The Mix Collection.