By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

FRANK WIEDEMANN ОТ AME СЪС САМОСТОЯТЕЛНО EP

Details

Artists:
,

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Frank Wiedemann от немското дуо Âme ще издаде първото си самостоятелно EP Moorthon на 18-ти март през Innervisions.

Frank, който поема live участията на Âme, е част и от дуото Howling заедно с австралийският вокалист Ry X, с който през 2015 издадоха цял албум озаглавен Sacred Ground за Monkeytown Records и си спечелиха не само много нови фенове, но и редица участия по някои от най-големите фестивали в Европа, между които и тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона. Самостоятелното му EP Moorthon ще съдържа 3 парчета и ще се появи всеки момент от Innervisions – лейбълът, който той рънва заедно с Dixon и Kristian Beyer – другата половина от Âme, който поема DJ сетовете им.

12″ рилийз ще съдържа само 2 парчета, а дигиталното издание ще съдържа бонус трак – Moorthon I. До официалната поява на EP-то можете да чуете preview-та на парчетата тук.

More from bassline.bg

НОВ ЛЕЙБЪЛ ПОД ШАПКАТА НА 20/20 VISION

На 1-ви февруари британския лейбъл 20/20 Vision стартират нов дъщерен лейбъл – 20/20 Editions. 20/20 Vision се рънва от Ralph Lawson и през 2014 отпразнува 20 годишен юбилей със специален showcase по време на Sonar Festival в Барселона, където представиха някои от ключовите си артисти като Paul Woolford и Debukas, както и сет от самия Ralph Lawson.

JAMIE XX – GOSH (2016 VIDEO VERSION)

Jamie xx представи жестоко ново видео към парчето Gosh включено в последния му албум In Colour издание на Young Turks. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19513&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);