By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Fabric London ще отвори врати отново

Точната дата, на която fabric ще отвори врати отново все още не е ясна.

Details

Clubs:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Съвсем скоро лондонския клуб fabric ще отвори врати отново. След като в края на миналата седмица стана ясно, че клубът преговаря с областната управа и полицията за възобновяването на лиценза, днес те са постигнали съгласие, което е потврдено и от магистратите.

Лиценза на клуба ще бъде подновен при нови условия, между които, внедряването на нова система за сканиране на лични карти на входа на клуба, постоянно видеонаблюдение, доживотна забрана за влизане в клуба на всеки хванат с наркотици без значение дали на входа или в самия клуб, както и доживотна забрана за влизане в клуба на всеки който се опита да купува или продава наркотици на територията на fabric. Преди да бъде подновен лиценза им от клуба ще трябва да направят някои интериорни промени, включително и в осветлението, да наемат нова охранителна фирма. Лица под 19 години не трябва да бъдат допускани от 20 часа в петък вечер до 8 сутринта в понеделник или на което и да е от големите събития.

На 28-ми ноември трябваше да стартира делото заведено от fabric срещу общинската администрация отнела лиценза им през през септември, но след постигнатото споразумение от днес, няма да бъде даден ход на делото. Точната дата, на която fabric ще отвори врати отново все още не е ясна.

Пълното споразумение, можете да прочетете от официалното изявление на клуба тук.

Via: Resident Advisor

More from bassline.bg