By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Essential Mix of the year 2016: Midland

Midland-2
Midland – Essential Mix 20.02.2016
Details

Artist:

Title:

Essential Mix

Release date:

20.02.2016

Source:

BBC Radio 1

2016 безспорно бе успешна за британеца Harry Agius по-известен като Midland. Цяла година се наслаждавахме на различни негови миксове от различни фестивали и събития и разбира се Essential Mix-а му, който бе излъчен в края на февруари по BBC Radio 1.

Упсехът на Мidland бе затвърден и от наградата Essential Mix of the Year, която експертите на BBC Radio 1, начело с Pete Tong му връчиха на връх Коледа. Така той стана поредният победител в годишния избор на медиата и нареди името си до тези на Tony De Vit, Ben Klock и Nicolas Jaar – някои от другите артисти печелили приза в последните 20 години. Пълната колекция от миксовете на победителите можете да чуете в специалниата ни тема Essential Mix of the Year Collection.

Микса на Midland бе излъчен на 20-ти февруари и съдържа няколко ексклузивни трака от самия него, както и два ремикса върху парчета на малко по-екзотични изпълнители – индиеца Kishore Kumar и нигериеца King Sunny Adé. И двата ремикса досега можеха да бъдат чути само по време на някой негов гиг. Другите парчета в траклиста включват такива на Benedkit Frey, Patrick Cowley, Jon Hopkins, Anthony Child и други.

Ако харесвате Midland, то освен Essential Mix-a му, ви препоръчваме и почти 6-часовият запис на сета му от Macarena Club, Барселона, когато Midland bе гост на поредицата на Resident Advisor – RA In Residence.

More from bassline.bg

LEHAR – DIYNAMIC FESTIVAL PODCAST

Поредният Diynamic Festival Podcast е миксиран от Lehar. Миксът е записан по време на наскоро приключилото издание на фестивала в Амстердам.