By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

БЕЗ ENTER. НА RICHIE HAWTIN НА ИБИЗА ПРЕЗ 2016

Details

Artists:

Clubs:

Promoters:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Richie Hawtin и парти концепцията му ENTER. няма да се върнат на Ибиза през лятото на 2016. Тази новина обяви самият той чрез пост във Facebook страницата си. В изявлението си Hawtin благодари на собственика на Space – Pepe Rosello, както и на хората от екипа на ENTER.

ENTER. партита на Hawtin стартират през 2012 и оттогава досега са се превърнали в емблема не само за Space, но и за целия остров Ибиза. ENTER. обединява музика, технология и въобще цялостно преживяване за посетителите и беше първото по рода си парти в света. В поста си Richie Hawtin казва, че е горд с това, че е успял да даде на Ибиза едно друго ниво на креативност.

Причините да прекрати ENTER. партитата на Ибиза, Richie Hawtin обяснява с това, че е дошъл момента ENTER. да поеме следващата стъпка в развитието си и, че ще продължи да организира събития по света, които да обединяват идеите на ENTER.

Цялото изявление на Richie Hawtin, можете да видите тук.

More from bassline.bg

PAN-POT – SONAR BY DAY PROMO MIX 2016

Традиционната подкаст поредица на Pon-Pot посветена на Sonar седмицата в Барселона е тук с първата част озаглавена Sonar By Day. (function(){var XHR = ( "onload" in new XMLHttpRequest() ) ?