БЕЗ ENTER. НА RICHIE HAWTIN НА ИБИЗА ПРЕЗ 2016

Details

Artists:

Clubs:

Promoters:

Richie Hawtin и парти концепцията му ENTER. няма да се върнат на Ибиза през лятото на 2016. Тази новина обяви самият той чрез пост във Facebook страницата си. В изявлението си Hawtin благодари на собственика на Space – Pepe Rosello, както и на хората от екипа на ENTER.

ENTER. партита на Hawtin стартират през 2012 и оттогава досега са се превърнали в емблема не само за Space, но и за целия остров Ибиза. ENTER. обединява музика, технология и въобще цялостно преживяване за посетителите и беше първото по рода си парти в света. В поста си Richie Hawtin казва, че е горд с това, че е успял да даде на Ибиза едно друго ниво на креативност.

Причините да прекрати ENTER. партитата на Ибиза, Richie Hawtin обяснява с това, че е дошъл момента ENTER. да поеме следващата стъпка в развитието си и, че ще продължи да организира събития по света, които да обединяват идеите на ENTER.

Цялото изявление на Richie Hawtin, можете да видите тук.

More from bassline.bg

PAN-POT – SONAR BY NIGHT PROMO MIX 2016

И втората част – Sonar by Night, традиционно по-тежката от ежегодната подкаст поредица на Pan-Pot е вече тук. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19247&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

TEN WALLS СЕ ЗАВРЪЩА С НОВО LIVE ШОУ И АЛБУМ

След сравнително неуспешния опит за пореден път да се извини на LGBTI общността през декември миналата година и да го наречем, липсата на креативност в тази посока (премиерата на парчето Shining през уебсайта на литовската организация бореща се за правата на LGBTI хората – LGL), снощи Mario Basanov a.k.a.

REVIEW: TIGA – NO FANTASY REQUIRED

Вече повече от месец слушаме третия албум на Tiga – No Fantasy Required и ако трябва да сме честни, все още се затрудняваме да кажем какво точно ни харесва в него и защо.