By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

БЕЗ ENTER. НА RICHIE HAWTIN НА ИБИЗА ПРЕЗ 2016

Details

Artists:

Clubs:

Promoters:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Richie Hawtin и парти концепцията му ENTER. няма да се върнат на Ибиза през лятото на 2016. Тази новина обяви самият той чрез пост във Facebook страницата си. В изявлението си Hawtin благодари на собственика на Space – Pepe Rosello, както и на хората от екипа на ENTER.

ENTER. партита на Hawtin стартират през 2012 и оттогава досега са се превърнали в емблема не само за Space, но и за целия остров Ибиза. ENTER. обединява музика, технология и въобще цялостно преживяване за посетителите и беше първото по рода си парти в света. В поста си Richie Hawtin казва, че е горд с това, че е успял да даде на Ибиза едно друго ниво на креативност.

Причините да прекрати ENTER. партитата на Ибиза, Richie Hawtin обяснява с това, че е дошъл момента ENTER. да поеме следващата стъпка в развитието си и, че ще продължи да организира събития по света, които да обединяват идеите на ENTER.

Цялото изявление на Richie Hawtin, можете да видите тук.

More from bassline.bg

MELLA DEE – DEEP SOUL (VIDEO VERSION)

Видео версия на парчето Deep Soul на британеца Mella Dee. Парчето е част от предстоящото EP със същото заглавие, чийто релийз е насрочен за 15-ти април през DEXT Recordings.

RECONDITE – OSA EP (INNERVISIONS56)

Recondite се завръща в Innervisions с три нови парчета събрани в Osa EP. EP-то излезе на 26-ти юни. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19412&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

SONIC VOYAGER С BEN KLOCK И KINK

След шеметното начало на годината с Heroes Total, най-старият DJ колектив у нас продължава специалната поредица събития, с които празнува юбилея си под надслов Metropolis 20.