By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

ELECTRONIC BEATS СПИРАТ ПЕЧАТНОТО СИ ИЗДАНИЕ

От новата 2016 ще се фокусират върху онлайн списание.

Details

Поредното списание, което спира печатните си издания е немското Electronic Beats Magazine. Списанието имаше 4 издания годишно и излизаше от 2004. Последният брой бе от есента на 2015. EBM залагаше на интервюта, теми и анализи, а в последните 5 години и на авторски фотографии. Главните редактори на списанието се гордеят и с редица публикувани монолози на различни артисти, които са все по-често срещана форма на музикална журналистика. Някои от емблематичните им фотографии и материали, можете да разгледате тук.

С началото на новата 2016, Electronic Beats ще засилят присъствието си в интернет и ще развиват онлайн списание. Подробности все още липсват. Порталът electronicbeats.net и сега се радва на изключителна популярност най-вече заради кратките видео репортажи Slices, дело на видео редакцията им, които често попадат и в нашата VIDEOS секция.

Снимка: Electronic Beats

More from bassline.bg

SPECIAL TECH FEATURE: WHAT IS A DJ?

Свикнали сме през тази част на годината да бъдем буквално заливани с технологични иновации. По-скоро иновации опитващи се да ни убедят, че новата версия на продукт, който вече притежаваме (и може би дори нямаме нужда от него) е по-добра, по-стилна, по-бърза, по-cool и други маркетингови трикове.