Electric Orpheus Festival се отлага за 2017

Според организаторите редица външни и вътрешни фактори налагат отлагането.

Details

Promoters:

 
DSGN Clinic – Square Light
 

В press рилийз изпратен до медиите, екипът на Сдружение “Общо Бъдеще” съобщи, че фестивалът Electric Orpheus се отлага за 2017. Според организаторите редица външни и вътрешни фактори налагат отлагането на фестивала за догодина, а организацията на подобно събитие коства наистина огромни усилия и ресурси. Отлагането идва в отоговор на факта, че екипът на фестивала не иска да допуска компромиси с очакваното от феновете високо качество и да си даде необходимото време да реализира подобен мащабен проект.

Line-up-a на Electric Orpheus Festival включваше live и DJ сетове от над 50 артиста, между които Peaches, Aerea Negrot, Brussels Pony Club, DkA, Emil Doesn’t Drive и Clipper, пърформанс и театрална част, която щеше да предложи на гостите на фестивала инсталации, изложби и кинопрограма.

Неприятните стечения на обстоятелствата за фестивала започнаха по-рано това лято. Първоначалната локация на фестивала бе Триград в Родопите, а в началото на лятото локацията бе сменена с градската среда на Пловдив в отоговор на желанието на феновете и посетителите. Две седмици преди старта обаче, организаторите отмениха събитието.

“Благодарим на феновете, които доказаха потенциала на Electric Orpheus и оказаха истинска подкрепа, като закупиха билети и неуморно популяризираха страхотната програма, както и на всички колеги и партньори, замесени във фестивала.”, се казва още в press съобщението.

Сумите на всички закупили билети предварително ще бъдат възстановени напълно от официалния разпространител TicketLogic.

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg