Electric Orpheus Festival се отлага за 2017

Според организаторите редица външни и вътрешни фактори налагат отлагането.

Details

Promoters:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

В press рилийз изпратен до медиите, екипът на Сдружение “Общо Бъдеще” съобщи, че фестивалът Electric Orpheus се отлага за 2017. Според организаторите редица външни и вътрешни фактори налагат отлагането на фестивала за догодина, а организацията на подобно събитие коства наистина огромни усилия и ресурси. Отлагането идва в отоговор на факта, че екипът на фестивала не иска да допуска компромиси с очакваното от феновете високо качество и да си даде необходимото време да реализира подобен мащабен проект.

Line-up-a на Electric Orpheus Festival включваше live и DJ сетове от над 50 артиста, между които Peaches, Aerea Negrot, Brussels Pony Club, DkA, Emil Doesn’t Drive и Clipper, пърформанс и театрална част, която щеше да предложи на гостите на фестивала инсталации, изложби и кинопрограма.

Неприятните стечения на обстоятелствата за фестивала започнаха по-рано това лято. Първоначалната локация на фестивала бе Триград в Родопите, а в началото на лятото локацията бе сменена с градската среда на Пловдив в отоговор на желанието на феновете и посетителите. Две седмици преди старта обаче, организаторите отмениха събитието.

“Благодарим на феновете, които доказаха потенциала на Electric Orpheus и оказаха истинска подкрепа, като закупиха билети и неуморно популяризираха страхотната програма, както и на всички колеги и партньори, замесени във фестивала.”, се казва още в press съобщението.

Сумите на всички закупили билети предварително ще бъдат възстановени напълно от официалния разпространител TicketLogic.

CODA Radio by Metropolis

More from bassline.bg

Sasha b2b John Digweed на Kappa FuturFestival 2017

През 2014, съвсем случайно попаднахме на 3-тото издание на Kappa Futur Festival, който се провежда от 2012 в Торино, Италия. Освен с добрият line-up, фестивала безспорно привлича многобройна публика и заради локацията на която се провежда – индустриалния парк Dora.