By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

DJZION

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

djZION е един от първите reggae DJ-и в България. Започнал през далечната 1997, когато изкарва курсове за DJ при DJ Happy Fine и Иво Главата, вече почти 20 години продължава да пуска любимите си стилове, а именно reggae, ragga, jungle, ska, dub и punk. През 2005 става един от основателите на reggae пионерите в България – Zionlionz Soundsystem. Съорганизатор с тях на множество паметни събития за reggae сцената в България с чуждестранни гости, сред които и българският reggae фестивал Big Big Summer Reggae Party, който се провежда вече 12 години. Пускал е в почти всички ъндърграунд клубове в София и страната, както и редовен участинк на повечето подобни летни фестивали. Бил е съпорт селектор на General Levy и Demolition Man.

За траклиста:
Микса е в jungle стил, като по регламент са включени парчета на Congo Natty, Goldie и Mungos Hi-Fi по обясними причини… See ya in the pit!!!

More from bassline.bg

DAFT DUB

Мартин Стайков известен още като Daft Dub е един от първите експериментатори с dub музика в България и един от създателите на независимия музикален фестивал Sun Tribe Open Air.

BEATOVEN

Борислав Иванов а.к.а. BeatOven, малко познат “хаус DJ” от София, е стилово ориентиран към aнглийската ъндърграунд hip-hop и reggae сцени. Бил е на една сцена, като подгряващ артист с illBiLLy HiTEC и LongFingah от Германия и родни reggae артисти.

INKASI

Inkasi е DJ, който започва развитието си в София, но от няколко години се подвизава в Женева, Швейцария. В партньорство с DJ Dubkutz, водят емисия за bass музика в популянро Женевско on-line радио.