By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

DIYNAMIC MUSIC: 10 ГОДИНИ НАПРАВИ СИ САМ

Details

Artists:

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Един от най-влиятелните deep house лейбъли – германският Diynamic Music празнува 10 годишен юбилей през април. Diynamic Music е основан през 2006 в Хамбург, Германия от Solomun и Adriano Trolio, а мотото на лейбъла продължава да бъде “Направи си сам” (Do It Yourself).

10 години по-късно, Diynamic Music е сред най-добрите лейбъли за dance музика в света, със собствен фестивал – Diynamic Festival провеждащ се на два континента с издания в Амстердам, Берлин, Бразилия и Истанбул, две седмични резидентски вечери на Ибиза, включително високо ценените Solomun+1 в Pacha и собствени сцени на редица големи фестивали за електронна музика по света.

Ростера на лейбъла включва имена като Kollektiv Turmstrasse, H.O.S.H., Stimming, Solomun, Adriatique и David August, чийто дебютен албум Times и до днес, поне за нас, е един от най-добрите рилийзи на Diynamic в десетгодишната им история.

Юбилеят ще бъде отбелязан с три партита в Берлин на 9-ти и 10-ти април. Първите две ще текат едновременно на 9-ти април в Watergate и Ritter Butzke. Line-up-a за събитието в Watergate включва Solomun, H.O.S.H., Adriatiquе, Kollektiv Turmstrasse Live, Stimming Live, Phon.O, Thyladomid, Karmon, NTFO, Johannes Brecht Live и други. Същите артисти, но с различен тайминг ще чуят и посетителите на Ritter Butzke. Третото събитие е афтърпартито на 10-ти април в Watergate, което ще започне в 12 на обед и ще продължи до вечерта със същият line-up.

More from bassline.bg

NICOOLY

За Nicooly електронната музика заема голяма част от съзнателния му живот. Като част от варненския проект за развитие на общество, събрано около идеята за качествена музика и събития –

Gerd_janson
Gerd Janson – Essential Mix 11.03.2017

Gerd Janson – Essential Mix 11.03.2017

Дебютният Essential Mix на Gerd Janson излъчен на 11-ти март в ефира на BBC Radio 1. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=22346&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

TERRENCE PARKER – LIVE AT GIMBUS/MENERGY 26.02.2016

Двучасов запис от гостуването на Terrence Parker на Gimbus/Menergy в Париж на 26-ти февруари. След този house оргазъм, очакваме Terrence Parker и Merachka с още по-голямо нетърпение на 14-ти март, когато ще оглави line-up-a на bassline.bg шоукейса в тазгодишното издание на Horizon Festival в Банско.