By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

DIYNAMIC MUSIC: 10 ГОДИНИ НАПРАВИ СИ САМ

Details

Artists:

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Един от най-влиятелните deep house лейбъли – германският Diynamic Music празнува 10 годишен юбилей през април. Diynamic Music е основан през 2006 в Хамбург, Германия от Solomun и Adriano Trolio, а мотото на лейбъла продължава да бъде “Направи си сам” (Do It Yourself).

10 години по-късно, Diynamic Music е сред най-добрите лейбъли за dance музика в света, със собствен фестивал – Diynamic Festival провеждащ се на два континента с издания в Амстердам, Берлин, Бразилия и Истанбул, две седмични резидентски вечери на Ибиза, включително високо ценените Solomun+1 в Pacha и собствени сцени на редица големи фестивали за електронна музика по света.

Ростера на лейбъла включва имена като Kollektiv Turmstrasse, H.O.S.H., Stimming, Solomun, Adriatique и David August, чийто дебютен албум Times и до днес, поне за нас, е един от най-добрите рилийзи на Diynamic в десетгодишната им история.

Юбилеят ще бъде отбелязан с три партита в Берлин на 9-ти и 10-ти април. Първите две ще текат едновременно на 9-ти април в Watergate и Ritter Butzke. Line-up-a за събитието в Watergate включва Solomun, H.O.S.H., Adriatiquе, Kollektiv Turmstrasse Live, Stimming Live, Phon.O, Thyladomid, Karmon, NTFO, Johannes Brecht Live и други. Същите артисти, но с различен тайминг ще чуят и посетителите на Ritter Butzke. Третото събитие е афтърпартито на 10-ти април в Watergate, което ще започне в 12 на обед и ще продължи до вечерта със същият line-up.

More from bassline.bg