By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Dixon отново е номер едно в poll-a на RA

The Black Madonna e най-високо класираната дама DJ в чарта през тази година.

Details

Artists:

Labels:

И тази година Dixon e победителят в годишният пол на Resident Advisor за Top 100 DJs. Така германецът получава титлата за най-добър DJ на годината според читателите на портала за 4-та поредна година. Jackmaster заема втората позиция през тази година, като се изкачва с 3 места на горе в сравнение с 2015. Дуото Tale of Us запазват 3-тото си място бетонирайки успеха си за втора поредна година въпреки сравнително големите си напъни с поредицата Afterlife и старта на лейбъла си със същото име. 2016-та се оказва не особено добра и за Maceo Plex, който губи 2 позиции и се подрежда на 4-тото място тази година избутвайки Ben UFO, който пък се нарежда под номер 9. Овакантеното от Jackmaster 5-то място тази година се заема от Solomun, който се изкачва с цели 8 позиции в класирането. В челната десятка за 2016 се подреждат още Adam Beyer под номер 6, Âme под номер 7 и британското дуо Bicep под номер 8, които напълно заслужено дръпват с 9 позиции нагоре.

Миналогодишната изненада в чарта бе появата на The Black Madonna, която бе втората дама в топ 50 след Nina Kraviz. Скептицизма ни в това отношение бе разсеян след като успяхме да слушаме The Black Madonna на живо по време на Sonar Festival в Барселона през юни и безспорно плени ушите и сърцата ни. Тази година The Black Madonna отново е с изненадващ статут в подреждането достигайки 10-тата позиция и ставайки най-високо класираната дама DJ в чарта през тази година. Nina Kraviz не отсъпва особено много губейки само 2 места до номер 22. В топ 20 виждаме още Ricardo Villalobos, Carl Cox, Ben Klock, Jamie Jones, Rødhåd, The Martinez Brothers и други. В средата на класацията се нарежда Four Tet, а в самият й край Guy Gerber.

Цялото подреждане вижте тук.

More from bassline.bg

GEMA ОТБЛОКИРА YOUTUBE В ГЕРМАНИЯ

1-ви ноември 2016 е исторически ден за всички меломани живеещи на територията на Германия. Най-големият streaming сайт YouTube и немската колекторска агенция за събиране и разпределение на авторски права –