By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

DIVVERSE

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Димитър Халев с артистичния псевдоним Divverse е на 20 години от София. Занимава се с DJ-ing професионално от 3 години, но пък вече има солиден опит на електронната сцена у нас. Свирил рамо до рамо с артисти от techno жанра като A. Paul, Balthazar & JackRock, Roberto Capuano, Sutter Cane, Loco & Jam, Irregular Synth, Timmo, Boryana, Kostas Maskalides, D.R.N.D.Y, а в близките месеци му предстоят участия с Mark Reeve и бразилката ANNA. Той е основател на организацията UNDER_CONSTRUCTION. Държи на разнообразния стил и винаги търси новото и креативното.

За траклиста:
За мен беше истинско предизвикателство да подбера парчета, които по принцип не бих пуснал live и смея да кажа че не са мой стил, но пък мисля, че се получи добре! Определям стила на сета като Tech/Dub/Techno и съм използвал тракове на KiNK естествено (Cloud Generator, който може да се чуе само като фон за билдъпа на едно от другите парчета или т.нар. mashup), Max Chapman и Zenker Brothers за финал (много красив трак).

Facebook / Under_Construction

More from bassline.bg

10+ SONAR FESTIVAL 2016 PODCASTS

Все още сме под въздействието на магията наречена Sonar Festival и кажи-речи вече седмица сме подвластни на сетовете и концертите, които чухме и видяхме.