By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

DGTL стартират лейбъл с EP от KiNK

Details

Artists:

Labels:

Promoters:

Амстердамския DGTL Festival, който тази година отбелязва своя 5-ти юбилей ще стартира лейбъл с името DGTL Records през април. Лейбълът ще представя както утвърдени международни артисти, така и талантливи холандски имена, заендо с визуални и графични дизайнери, които участват в програмата на фестивала.

Началото ще бъде поставено с две парчета на KiNK събрани в Dynamo And Neutrino EP, което ще се появи точно седмица преди старта на амстердамското издание на фестивала през април. Neutrino всъщност е парчето, което Страхил Велчев създаде миналата година по време на участието си в аудио-визуалната инсталация на DGTL – Transmission Tower, което по-късно преработва в студиото, за да се получи напълно различната продукция – Dynamo.

EP-то на KiNK ще бъде издадено на винил и дигитално, а артуърка е дело на Tim Buiting. Dynamo And Neutrino EP ще излезе официално на 7-ми април. DGTL Records планират още 3 EP-та до края на годината, две от които ще бъдат на холандски артисти.

More from bassline.bg

JIRO

Понастоящем Jiro живев във Варна и се занимава с уеб. Фен е на екстремните спортове и outdoor заниманията като цяло. Музиката тече буквално във вените му, но никога DJ не е било повече от хоби за него.