By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

КМЕТЪТ НА ДЕТРОЙТ ОБЯВИ DETROIT TECHNO WEEK

Detroit Techno Week e между 23-ти и 30-ти май.

Details

Кметът на Детройт – Mike Duggan, обяви официално седмицата, в която се провежда Movement Festival за седмица на techno-то в Детройт (Detroit Techno Week). Това са дните между 23-ти и 30-ти май.

Movement се провежда в Детройт от 2000 година насам, а повече от 100 000 души от цял свят се събраха на Hart Plaza в центъра на града за тридневния фестивал през изминалата 2015. “По време на Movement, Детройт се превръща в любима туристическа дестинация за любителите на музиката,” пише Duggan в официалния сертификат за признание, с който официално е обявена седмицата на techno-то в Детройт. “Призовавам всички да излязат, за да отпразнуваме възхода на детройтската култура на местно и международно ниво.”

Movement ще се проведе между 27-ми и 30-ти май и включва редица афтърпартита, които се провеждат в дните след фестивала. Хедлайнерите за 2016 включват имена като Kraftwerk, Modeselektor и Nina Kraviz, заедно с местни артисти като Carl Craig, Mike Huckaby и Juan Atkins.

Via Resident Advisor

More from bassline.bg

11-ТЕ НОВИ ФАНТАЗИИ НА TIGA ПРЕЗ МАРТ

Още в края на октомври ви информирахме за предстоящият трети албум на Tiga. Информацията тогава беше оскъдна и дойде от самият Tiga в кратко интервю за Resident Advisor придружаващо подкаста му за колегите.

WOO YORK LIVE – XLR8R PODCAST 431

431-вата част на XLR8R подкаст сериите идва от украинското дуо Woo York. Микса е 60 минутен импровизиран live от дуото. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=17842&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);