By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

DEEP SOUL НА MELLA DEE ИЗЛИЗА ПРЕЗ АПРИЛ

Details

Artists:

Labels:

В края на миналата година парчето Deep Soul се появи в жестокия Synthol End Of The Year Podcast на дуото Bicep, а малко по-късно и в също толкова добрият подкаст на британеца Mella Dee за Feel My Bicep Mixtape Series. И в двата случая, нямаше информация за въпросното парче, което всеки път ни изправяше на крака, влизайки в миксовете. Единствената сигурна информация беше, че парчето семплира вокалите от If You Love Me на Brownstone, които оказва се пасват повече от перфектно с amen break бийта на парчето.

Както и предполагахме още тогава парчето е дело на Mella Dee, което съвсем скоро ще се появи на винил и digital. Deep Soul ще излезе с още два нови трака на Mella Dee плюс ремикс на заглавното от Endian в средата на април през DEXT Recordings. А дотогава му се наслаждаваме във full stream preveiw от плейъра по-горе.

More from bassline.bg

TECHNASIA ГОСТУВА В РУСЕ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

Френският DJ и продуцент Technasia ще гостува у нас на 23-ти декември в зала Булстрад Арена – Русе. Събитието e част от новото лице на Yalta Club и ще донесе радост на всички русенци в навечерието на Коледните празници и малко преди голямото новогодишно събитие в София с Tale Of Us, Richie Hawtin и The Martinez Brothers.