By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

DAVID AUGUST И MACEO PLEX НА REWORKS 2016

Организаторите на Reworks Festival обявиха поредната порция имена от line-up-a за 2016.

Details

Clubs:

Promoters:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Организаторите на Reworks Festival обявиха поредната порция имена от line-up-a за предстоящото издание на фестивала през септември в Солун. Към хедлайнерите се прибавят David August, Maceo Plex, Shall Ocin и Anja Schneider.

Любимецът ни August, само преди седмица буквално ни отвя главите в ексклузивното си live band шоу по време на Sonar Festival в Барселона. В Солун, August ще представи live сет, който сигурни сме отново ще бъде на ниво.

Maceo Plex пък се завръща в Солун, този път като част от главните фестивални дни. През 2013 той бе специалния гост на закриващото rooftop парти в The Met Hotel. Maceo Plex идва заедно с протежето си Shall Ocin и ще пренесат част от резидентството на Plex – Mosaic, което тази година стартира в Pacha на Ибиза.

Напук на всички джендър разделения в dance музиката, дамите ежегодно имат силни участия на Reworks, а тази година Anja Schneider e поредната дама, която ще превземе пулта. Историята досега помни култови сетове от предишни издания на Reworks на Heidi, tINI, Ellen Alien, Nastia, Nina Kraviz и дори феноменалния концерт на Jessie Ware.

Federico Albanese, Lambert и Sefton пък са новите имена, които организаторите на Reworks ще представят на публиката, и както не веднъж сме казвали, те имат нюх за подобни таланти.

Досега обявените имена от line-up-a на Reworks 2016 включват Agoria, Ben Klock, GusGus, Jamie Woon, Kiasmos, KiNK, Kobosil, Mano Le Tough, Michel Mayer, Mind Against, Solomun, WhoMadeWho и други.

Всички новини около предстоящото издание на фестивала следете тук или в официалния им сайт reworks.gr

Reworks Festival 2016 ще се проведе между 14-ти и 18-ти септември в Mylos Complex, Солун. Тридневните билети са на цена от 60 евро. Побързайте защото обикновено свършват в средата на август.

More from bassline.bg

SOFIA UNDERGROUND 2016: INNER CONFLICTS

Sofia Underground е фестивал за съвременно изкуство с легендарен статут и оригинална форма. Основан от художествения критик Руен Руенов (1958-2011) през 1997., когато се провежда в подземията на НДК като разгърнат хепънинг с многочасова пърформанс прогама – реакция на социалните кризи по това време.

DGTL FESTIVAL 2016 В КРАЯ НА МАРТ В АМСТЕРДАМ

На 26-ти и 27-ми март ще се проведе четвъртото издание на един от големите амстердамски фестивали – DGTL. Събитието ще се случи на обичайното място, старото пристанище NDSM и ще включва 6 сцени, на които ще се представят едни от най-интересните имена в електронната музика, включително и KiNK.