David August и Maceo Plex на Reworks 2016

Организаторите на Reworks Festival обявиха поредната порция имена от line-up-a за 2016.

Организаторите на Reworks Festival обявиха поредната порция имена от line-up-a за предстоящото издание на фестивала през септември в Солун. Към хедлайнерите се прибавят David August, Maceo Plex, Shall Ocin и Anja Schneider.

Любимецът ни August, само преди седмица буквално ни отвя главите в ексклузивното си live band шоу по време на Sonar Festival в Барселона. В Солун, August ще представи live сет, който сигурни сме отново ще бъде на ниво.

Maceo Plex пък се завръща в Солун, този път като част от главните фестивални дни. През 2013 той бе специалния гост на закриващото rooftop парти в The Met Hotel. Maceo Plex идва заедно с протежето си Shall Ocin и ще пренесат част от резидентството на Plex – Mosaic, което тази година стартира в Pacha на Ибиза.

Напук на всички джендър разделения в dance музиката, дамите ежегодно имат силни участия на Reworks, а тази година Anja Schneider e поредната дама, която ще превземе пулта. Историята досега помни култови сетове от предишни издания на Reworks на Heidi, tINI, Ellen Alien, Nastia, Nina Kraviz и дори феноменалния концерт на Jessie Ware.

Federico Albanese, Lambert и Sefton пък са новите имена, които организаторите на Reworks ще представят на публиката, и както не веднъж сме казвали, те имат нюх за подобни таланти.
Досега обявените имена от line-up-a на Reworks 2016 включват Agoria, Ben Klock, GusGus, Jamie Woon, Kiasmos, KiNK, Kobosil, Mano Le Tough, Michel Mayer, Mind Against, Solomun, WhoMadeWho и други.

Всички новини около предстоящото издание на фестивала следете тук или в официалния им сайт reworks.gr

Reworks Festival 2016 ще се проведе между 14-ти и 18-ти септември в Mylos Complex, Солун. Тридневните билети са на цена от 60 евро. Побързайте защото обикновено свършват в средата на август.

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

Sonar Festival продължава да се разраства

Освен, че е един от най-добрите фестивали в света, Sonar Festival се смята и за най-големият обикалящ фестивал. Редица организации поставят фестивала като лидер и при фестивалите акцентиращи върху съвременната електронна музика и млади и прохождащи артисти.

Kappa FuturFestival през юли в Торино

През 2014, съвсем случайно попаднахме на 3-тото издание на Kappa Futur Festival, който се провежда от 2012 в Торино, Италия. Освен с добрият line-up, фестивала безспорно привлича многобройна публика и заради локацията на която се провежда –