By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

DANIEL L

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Даниел Луканов или Daniel L e роден през не толкова далечната 1988 в София и музиката е в главата му по рождение. Професионално се занимава през последните 5 години, тъй като в нея открива смисъла на всичко. Няма стил, но има усещане. Не обича да се поставя в категории, а и не иска. Музиката му е музика, която се движи, обладава и живее. Ако за широката общественост трябва да се зададе категория то те са house, minimal, techno и като цяло по-сериозната част от електронната музика. За него пускането е двустранен процес. Обича когато хората се забавляват и това му дава енергия, а той им я връща на 103% обратно. Обича чистия звук и качествено звучене и не прави компромиси.

За траклиста:
В микса си съм включил парчета на Catz’N Dogz, Âme, Alex Arnout и Ben Pearce.

More from bassline.bg

MARIO B2B NIKOLAY

Без никакъв disrespect, Mario Milev и Nikolay Dimitrov решиха да ни спестят дългите и увлекателни истории за това от колко години слушат музика, кога е започнало всичко и т.н., защото честно казано според тях това някой рядко го интересува и е по-добре музиката сама да отговори на всяка една въпросителна.

REVIEW: JUNIOR BOYS – BIG BLACK COAT

Оказва се, че точно както населението на Канада е съсредоточено на малка площ от цялата територия на страната, така и голяма част от талантливите й артисти са съсредоточени в пристанищния град Хамилтън провинция Онтарио с население от малко над половин милион души –

WIGGLE SOFIA С TERRY FRANCIS & NATHAN COLES

Спокойно можем да кажем, че Terry Francis и Nathan Coles са отговорни за раждането на това, което днес наричаме tech-house. Още през 1994, те стартират парти поредицата Wiggle.