By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

DANIEL DE ROMA

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Даниел Илиев е DJ повече от 10 години в стиловете deep house, tech-house и techno. Артистичният му псевдоним е Daniel De Roma. От 2010 е и продуцент на модерна електронна музика. Основател e на Secret Jams Records/Booking. Издава музика под псевдонима Daniel De Roma с богат опит изграден в последните десет години на клубната сцена. Той е познат повече в чужбина с участия в различни държави в Европа и с резидентство в Мексико Сити, Мексико през 2012 година. Основател е на лейбъла Secret Jams издаващ електронна музика, a каталогът му наброява над 40 международни артиста от Англия, Испания, Румъния, Черна Гора, Мексико, Аржентина и др. От тази година започва да функционира и Secret Jams Booking – агенция изградена от всички артисти в лейбъла, с което се надяват да дадат началото на по-сериозно тяхно присъствие на глобалната сцена за модерна електронна музика.

За траклиста:
За микса съм подбрал музика подхождаща на стилът който пускам, затова и след като прегледах списъкът с имената на артистите взели участие на фестивала, ги избрах внимателно. Артистите чийто парчета съм включил в микса ми са трима и съм ги избрал, тъй като подхождат на стилът ми, а и техните парчета са едни от любимите ми. Това са Alex Arnout, Waifs & Strays и Manolaco. Останалите парчета, които съм включил в микса са едно мое авторско парче и музика, която е актуална в момента, подхожда на микса и е малко или много позната на публиката интересуваща се от такава музика. Приятно слушане!

Official Website / Facebook / SoundCloud / Twitter / YouTube / Mixcloud / Beatport / RA

More from bassline.bg

NICOOLY

За Nicooly електронната музика заема голяма част от съзнателния му живот. Като част от варненския проект за развитие на общество, събрано около идеята за качествена музика и събития –