By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

DANIEL AVERY МИКСИРА НОВИЯ DJ KICKS!

Details

Artists:

Labels:

Тази година поредицата DJ Kicks! на лейбъла !К7 Records се радва на няколко доста добри издания с миксове на Dâm-Funk, Jackmaster и жестокият микстейп на Moodyman, който въпреки че излезе в началото на годината продължаваме да скъсваме от слушане и днес. На 14-ти октомври пък предстои да се появи микса на Marcel Dettmann, а месец по-късно очакваме и поредното издание на компилацията дело на британеца Daniel Avery.

Микса на Avery ще се появи на 11-ти ноември и ще съдържа 15 парчета между които такива на Planetary Assault Systems, Shlømo, Artefakt, Svreca и британското дуо Slam, които пък очакваме на 2-ри декември, като част от турнето на Sven Vath в Inter Expo Center София.

Самият Avery прави приносът си за компилацията с цели 3 парчета. A Mechanical Sky е ексклузивното DJ Kicks парче, което ще излезе и като самостоятелно EP, a Look In Your Eyes пък е нова оригинална продукция на проекта на Avery – Rote, kойто стартираха в колаборация с Volte-Face в края на 2015. Третият трак е финалното Space Echo, чийто видеоклип можете гледате тук.

Daniel Avery прикова вниманието ни с първият си комерсиален микс за поредицата FABRICLIVE още в края на 2012 и не по-малко добрият си дебютен албум Drone Logic. През 2015 направи незабравим сет по време на Sonar Festival в Барселона, а сега очакваме с огромен интерес и миксът му за друга любима поредица, каквато е DJ Kicks!

More from bassline.bg

TEN WALLS СЕ ЗАВРЪЩА С НОВО LIVE ШОУ И АЛБУМ

След сравнително неуспешния опит за пореден път да се извини на LGBTI общността през декември миналата година и да го наречем, липсата на креативност в тази посока (премиерата на парчето Shining през уебсайта на литовската организация бореща се за правата на LGBTI хората – LGL), снощи Mario Basanov a.k.a.