By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

DANCE LIKE IT’S 88/89: SANKEYS ACID HOUSE MIXES

Тази година Sankeys Ibiza организира специално седмично парти – Dance 88/89. Събитията ще се провеждат всяка сряда от 22-ри юни, а основната музикална тема ще бъде acid house, при това във оригиналния му вид от края на 80-те и началото на 90-те.

Резидент на Dance 88/89 ще бъде един от първите резиденти на Ибиза и пионер на balearic саунда – DJ Alfredo. През 19-те седмици зад пулта ще застанат още Bushwacka!, Evil Eddie Richards, Frankie Valentine, Trevor Fung и няколко специални госта, които все още не са обявени.

По случая от Sankeys пуснаха специална микс поредица от резидентите на Dance 88/89. За момента има 3 микса – от Frankie Valentine, Terry Farley и DJ Alfredo. И можете да чуете от плеъра по-горе.

Материалът ще бъде ъпдейтнат след излизането на още миксове за поредицата, така че проверявайте bassline.bg или профилът ни в Soundcloud.

More from bassline.bg

KENNY GLASGOW С НОВ САМОСТОЯТЕЛЕН АЛБУМ

Kenny Glasgow, бившата половинка от Art Department подготвя нов самостоятелен албум, който ще се казва Circus Tales. Албумът ще съдържа 10 парчета и е първият самостоятелен рилийз на Glasgow от 2009 насам, когато издаде Taste Of The Low Life.