By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

DAFT DUB

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

Мартин Стайков известен още като Daft Dub е един от първите експериментатори с dub музика в България и един от създателите на независимия музикален фестивал Sun Tribe Open Air. Продуцира reggae/dub дигитална музика, като има няколко проекта с родни reggae изпълнители. Зад гърба си има повече от 10 години стаж като DJ и продуцент, в това число композиране, звукообработка и организиране на малки и средно големи музикални събития, предимно на територията на Бургас, в които обикновено се изявява като DJ. Гост участник e в радио предаването за bass музика RadioBulldozer по Радио Бургас (БНР). Ежимесечно заедно с хоста на предаването D!MONO организират партита посветени на bass музиката в нощни клубове в Бургас. Стреми се по участия да пуска музика единствено на грамофони. За него качествения звук и саунд системите са култура.

За траклиста:
Прочетох за конкурса, веднага пуснах грамофоните и записах един freestyle DJ микс без да му мисля много и с голямо удоволствие. Сета който съм приготвил е 100% от грамофонни плочи и на места не е идеален. По регламент съм включил 3 трака на артисти, които са участвали на Horizon Festival – един трак на Goldie и двe парчета на Congo Natty. Класическо reggae звучене, смесено с drum’n’bass саунд от старата школа е запазената ми марка и това е причината за плейлистата в микса.

Facebook / SoundCloud

More from bassline.bg

ONE MAN PARTY VOLUME 03 ПРЕЗ АПРИЛ

Всички фенове на разнообразното музикално звучене са поканени да се гмурнат в морето от различни музикални стилове, създадени от авторската продукция на Ivan Shopov, Drum Kid, Balkansky и Cooh.

DJZION

djZION е един от първите reggae DJ-и в България. Започнал през далечната 1997, когато изкарва курсове за DJ при DJ Happy Fine и Иво Главата, вече почти 20 години продължава да пуска любимите си стилове, а именно reggae, ragga, jungle, ska, dub и punk.