By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

CHAMBRAY С ДЕБЮТНО LP ЗА ULTRAMAJIC

Details

Artists:

Labels:

Германския продуцент André Rost по-познат с псевдонима си Chambray дебютира в лейбъла на Jimmy Edgar – Ultramajic през 2014. От тогава насам има издадени само още две EP-та за Ultramajic и две за лейбълите Hardgroove и Unknown To The Unknown.

На 11-ти ноември ще се появи и дебютният албум на Chambray – Reliev през Ultramajic. Албумът ще комбинира jacking house бийтове, класически пиано акорди, techno кикове и вокали изпълнени от Chambray и негови приятели.

Reliev съдържа 9 парчета, като можете да чуете пилотният трак Cerulean от плеъра по-горе.

More from bassline.bg

VARIOUS ARTISTS – DRUMCODE A-SIDES VOL. 04

Едва ли има нужда от особени пояснения. A-Sides поредицата на Drumcode отдавна се е превърнала в еталон за качествено techno. 4-тата част включва парчета на Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Pirupa, Harvey McKay, Ilario Alicante, Dustin Zahn, Nicole Moudaber, Mark Reeve, Nick Curly и Dubspeeka.

FRANK WIEDEMANN ОТ AME СЪС САМОСТОЯТЕЛНО EP

Frank Wiedemann от немското дуо Âme ще издаде първото си самостоятелно EP Moorthon на 18-ти март през Innervisions. Frank, който поема live участията на Âme, е част и от дуото Howling заедно с австралийският вокалист Ry X, с който през 2015 издадоха цял албум озаглавен Sacred Ground за Monkeytown Records и си спечелиха не само много нови фенове, но и редица участия по някои от най-големите фестивали в Европа, между които и тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона.