CATZ’N DOGZ МИКСИРАТ WATERGATE 22

Details

Artists:

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Полското дуо Catz’N Dogz миксират 22-рата част на поредицата Watergate. Това ще бъде вторият им официален микс от 2012 година насам, когато представиха микса си за поредицата на Get Physical Music – Body Language vol. 12. Междудругото именно с този си микс Greg и Voitek спечелиха доверието ни, което само две години по-късно оправдаха напълно с брилянтния си сет от второто издание на Horizon Festival в Банско.

Новата част от микс сериите на Watergate, която ще се появи в началото на март 2017, съдържа 22 парчета, между които такива на Todd Terry, Mr G, City People, Mystic Bill, Eats Everything и Joakim. В траклиста откриваме и няколко неиздавани колаборации и едити на Catz’N Dogz като тези с Reno Wurzbacher, Shaun J. Wright и Yotam Avni, запълвайки един пълен цикъл от стари и нови house парчета. Разбира се, предстои и традиционната поредица от EP-та, която ще съпроводи микса, в които участие ще вземат Eats Everything, Yotam Avni, Reno Wurzbacher, Prosumer и Sebo K.

Watergate 22 нa Catz’N Dogz ще се появи на 3-ти март 2017 от Watergate Records.

More from bassline.bg

DANIEL AVERY МИКСИРА НОВИЯ DJ KICKS!

Тази година поредицата DJ Kicks! на лейбъла !К7 Records се радва на няколко доста добри издания с миксове на Dâm-Funk, Jackmaster и жестокият микстейп на Moodyman, който въпреки че излезе в началото на годината продължаваме да скъсваме от слушане и днес.

TALE OF US С ДЕБЮТЕН АЛБУМ ПРЕЗ МАРТ

Практиката ни показва, че подобни “дългочакани” албуми обикновено са разочароващи, още повече когато говорим за артисти като Tale of Us, които от известно време насам привличат повече внимание благодарение на агресивен PR, отколкото на онова новаторско (да го наречем) усещане, което музиката им носеше преди две-три години.