By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Carl Craig pres. Versus – Live At Sonar Festival 2017

7babefbf-0a8b-4328-9502-79367c7afdd6
Carl Craig pres. Versus – Live at Sonar Festival 2017
Details

Artist:
,

Title:

Carl Craig pres. Versus - Live At Sonar Festival 2017

Release date:

17.06.2017

Source:

Sonar Festival

Пълен запис от концерта на Carl Craig и проекта му Versus Synthesizer Ensemble. Те бяха част от Resident Advisor сцената на тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона.

More from bassline.bg

MACEO PLEX С РЕЗИДЕНСИ В PACHA IBIZA

Дългогодишни резиденти като Carl Cox и Richie Hawtin прекратиха партита си на Ибиза и освободиха място за нови резидентски вечери. Една от тях ще бъде Mosaic на Maceo Plex.

RAREDUB

Петър Васев e познат за доста хора под псевдонима RareDub. Роден е в Пловдив, но последните години живеe и твори в София.

DANTIEZ SAUNDERSON – TRAXSOURCE LIVE! #60

60-тата част на Traxsource LIVE! включва двучасов микс от Dantiez Saunderson и специалното участие на Brian Tappert. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=17904&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);