By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Calibre с нов албум за лейбъла на Craig Richards

Details

Artists:

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Новият албум на Calibre ще се казва Grow и ще се появи през декември от лейбъла на Craig Richards – The Nothing Special.

Ирландецът Dominick Martin е профилиран drum’n’bass продуцент и основно издава за собственият си лейбъл Signature Records. Все пак има и рилийзи за лейбъли като Soul:r, Critical и Samurai. Дебютът на Calibre в лейбъла на Craig Richards – The Nothing Special е през 2014 с 12″ house EP. Сега той се завръща с цял албум, който освен всичко е и първият му такъв с изцяло нови парчета от 2013 насам когато излезе Spill. В последствие издаде и две архивни колекции – Shelflife.

Grow ще съдържа 12 нови трака, събрани на 4 винила, като всяко физическо копие ще идва и с download код за дигиталната версия, която ще е налична след 23-ти декември. Превюта на парчетата, можете да чуете в официалния сайт на The Nothing Special тук. Както и сами можете да прецените, новите парчета се характеризират с различен стил и темпо.

More from bassline.bg

DGTL стартират лейбъл с EP от KiNK

Амстердамския DGTL Festival, който тази година отбелязва своя 5-ти юбилей ще стартира лейбъл с името DGTL Records през април. Лейбълът ще представя както утвърдени международни артисти, така и талантливи холандски имена, заендо с визуални и графични дизайнери, които участват в програмата на фестивала.