By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

БУЕНОС АЙРЕС ЗАБРАНЯВА DANCE ФЕСТИВАЛИТЕ

Мярката е временна, казва кметът на Аржентинската столица.

Details

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Правителството в Аржентинската столица спря да издава лицензи за големи фестивали с електронна музика. Забраната идва в отговор на събитията от нощта на 15-ти април, когато 5 души починаха заради употеба на наркотици в първата вечер от Time Warp в Буенос Айрес, а други 4 бяха приети в болница.

Според The Guirdian, кмета на Бунеос Айрес – Horacio Rodriguez Larreta е заявил, че мярката ще бъде в сила до приемане на нови законови мерки, които да регулират употребата на наркотици по време на подобни събития.

Time Warp се провежда за трета поредна година в Аржентинската столица, и се организира на франчайз принцип. След инцидента в първата вечер на фестивала, редица посетители са се оплакали и от слаба вентилация на помещението и претъпкване с хора, а втората вечер беше отменена.

More from bassline.bg

Klubнощ с Francois X и DJ Steven през февруари

Безспорно берлинската techno сцена има най-голямо влияние върху родната публика и нейните предпочитания. Все пак отвреме навреме се радваме и на гост-артисти идващи от Париж, където tecno сцената е не по-малка и добре позната, но пък и сравнително по-нишова.

КОЙ Е ИЗОБРЕТИЛ РЕМИКСИТЕ?

Ремиксите произлизат от soundsystem културата в Ямайка, а “версиите” и различните “dub едити” на парчетата се превръщат в универсален език между sound проектите, надпреварващи се за внимание (и по-големи продажби на бира).