By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

BRASSICA С DELUXE ВЕРСИЯ НА MAN IS DEAF

Details

Artists:
,

Labels:

Michael Anthony Wright или Brassica влезе в полезрението ни в края на 2014 с ремикса на парчето Satisfy на британското дуо Bicep, а месец по-късно пък на редакционният ни e-mail получихме промо на дебютният му албум Man Is Deaf. Оттогава насам, Brassica e в личният ни топ 10 на любимите ни продуценти, а албумът му и до днес е неизменна част от плейлиста ни. С интерес очакваме появата на всяко ново парче на британеца, а те за щастие не излизат всеки ден и са все така качествени. Ако сте пропуснали ревюто ни на албума на Brassica – Man Is Deaf, не е зле да си наваксате и с текста и с парчетата тук.

В средата на май ще се появи новото парче на Brassica – Get Down, което ще бъде издадено на лимитиран брой vinyl (300 броя, за да бъдем по-точни) заедно с ремикс от дуото Bicep върху парчето Tears I Can Afford, което бе включено в албума Man Is Deaf.

Limited edition EP-то на Brassica ще излезе на 13-ти май, успоредно с излизането на делукс версия на албума Man Is Deaf, който ще включва всички 11 парчета от оригиналното издание плюс 7 нови парчета, между които Messages In Water с 2 версии, а Spiral с extended. Man Is Deaf бе високо оценен не само от нас, но и от медии като Dazed & Confused и De:Bug, а миналата година беше номиниран за албум на годината от DJ Mag.

Nature Isn’t Mute (Man Is Deaf: Deluxe Edition) и Get Down EP излизат през лейбълът, който дълги стои зад Brassica и творчеството му – Civil Music.

More from bassline.bg

TEKNIQ

Tekniq е български DJ, който живее и твори в София. Вдъхновен от hip-hop и grime културата, миксовете му са еклектични и целят да разкажат история, варираща от мелодично funky garage звучене до по-натегнати bass звуци.

10+ SONAR FESTIVAL 2016 PODCASTS

Все още сме под въздействието на магията наречена Sonar Festival и кажи-речи вече седмица сме подвластни на сетовете и концертите, които чухме и видяхме.