By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

BRASSICA С DELUXE ВЕРСИЯ НА MAN IS DEAF

Details

Artists:
,

Labels:

Michael Anthony Wright или Brassica влезе в полезрението ни в края на 2014 с ремикса на парчето Satisfy на британското дуо Bicep, а месец по-късно пък на редакционният ни e-mail получихме промо на дебютният му албум Man Is Deaf. Оттогава насам, Brassica e в личният ни топ 10 на любимите ни продуценти, а албумът му и до днес е неизменна част от плейлиста ни. С интерес очакваме появата на всяко ново парче на британеца, а те за щастие не излизат всеки ден и са все така качествени. Ако сте пропуснали ревюто ни на албума на Brassica – Man Is Deaf, не е зле да си наваксате и с текста и с парчетата тук.

В средата на май ще се появи новото парче на Brassica – Get Down, което ще бъде издадено на лимитиран брой vinyl (300 броя, за да бъдем по-точни) заедно с ремикс от дуото Bicep върху парчето Tears I Can Afford, което бе включено в албума Man Is Deaf.

Limited edition EP-то на Brassica ще излезе на 13-ти май, успоредно с излизането на делукс версия на албума Man Is Deaf, който ще включва всички 11 парчета от оригиналното издание плюс 7 нови парчета, между които Messages In Water с 2 версии, а Spiral с extended. Man Is Deaf бе високо оценен не само от нас, но и от медии като Dazed & Confused и De:Bug, а миналата година беше номиниран за албум на годината от DJ Mag.

Nature Isn’t Mute (Man Is Deaf: Deluxe Edition) и Get Down EP излизат през лейбълът, който дълги стои зад Brassica и творчеството му – Civil Music.

More from bassline.bg

Dixon пристига за Takeover в Yalta Club

Новият сезон на Takeover стартира с естетския сет на Apollonia. Заедно с първокласната музика на френското трио, организаторите зарадваха феновете и с името на следващия си голям гост, DJ номер едно в света според класацията на Resident Advisor –

METODI HRISTOV – LIVE AT EGG LONDON

Един час и 45 минутен запис от сета на Metodi Hristov от 9-ти април тази година в клуб Egg Лондон. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18616&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);