By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

BJARKI ЩЕ ИЗДАДЕ 41 ПАРЧЕТА ЗА ТРИП

Details

Artists:

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Bjarki ще издаде 3 дългосвирещи албума – Б, Lefhanded Fuqs и Æ за лейбъла на Nina Kraviz – трип, в следващите няколко месеца. 3-те рилийза ще съдържат общо 41 парчета от архивите на исландския продуцент. Някои от парчетата са отпреди няколко години, други са от последните месеци, а едно от тях е завършено преди седмица.

Да направиш албум не е лека работа, още повече с цялата тази критика, която може да бъде наистина плашеща. А в крайна сметка, всичко което искам е хората да се наслаждават на това, което съм направил, без то да бъде поставяно в някакви категории.

Първият албум Б ще се появи на 17-ти юни. Lefhanded Fuqs и Æ ще излязат съответно през август и септември. Артуърка на албумите е дело на дизайнера на трип – Tombo.

More from bassline.bg

COYU – SOUNDS OF SONAR PODCAST 2016

Малко над час микс и селекция от Coyu за тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19133&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);