By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

BICEP ЩЕ ИЗДАДАТ РЕМИКСИ НА LOVELEE DAE НА BLAZE

Details

Artists:

Labels:

Британското дуо Bicep ще издадат два ремикса на класиката на Blaze – Lovelee Dae, събрани в ремикс EP, което ще се появи на 26-ти август.

Култовото Lovelee Dae илиза през 1997 и оттогава е преиздавано много пъти със редица забележителни ремикси, между които тези на 20:20 Vision, Carl Craig и Joyce Muniz.

Припомнете си оригиналната версия от плеъра по-долу. Има и опция за download.

Ремикса на Bicep всъщност е създаден още през 2014, с идеята да бъде включен в Essential Mix-а им за Pete Tong, но в крайна сметка отпада от финалния траклист заради времевото ограничение.

Сега двамата подготвят официалния релийз на тяхната версия, която ще бъде издадена на винил заедно с dub ремикс. Това ще бъде и първият рилийз за 2016 на собственият им лейбъл Feel My Bicep.

More from bassline.bg

JOHN TALABOT – ALL NIGHT AT MOOG BCN

Почти 6 часов запис на all night long сета на John Talabot от 24-ти август от клуб Moog в Барселона. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=20084&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

SETH TROXLER – DGTL FESTIVAL AMSTERDAM 2016

Представяме ви целият сет на Seth Troxler, който тази година дебютира на сцената на DGTL Festival в Амстердам. Как премина 4-тото издание на един от най-добрите фестивали в Холандия вижте в ревюто на Zhivko Todorov тук.